3 razloga zbog kojih Seve šije sve naše pevačice: Kladimo se da ovo poslednje niko na našoj estradi ne zna da uradi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

seve majstore

3 razloga zbog kojih Seve šije sve naše pevačice: Kladimo se da ovo poslednje niko na našoj estradi ne zna da uradi! (FOTO)

Severina Kojić predstavlja jednu od najvećih pop ikona na prostorima bivše Jugoslavije i postoje dobri razlozi zašto je to tako.
Objavljeno:

Ojadili ih do koske: Ove poznate face su pokrali lopovi tako da im nije ostalo ništa!

2. Preko trnja do zvezda

Sigurno da Severenin put do uspeha nije bio lak i za svaku je pohvalu što je Seve uspela da stekne veliku popularnost u Srbiji iako nije rođena ovde.

I kao da joj nije bilo dovoljno to što se proslavila u Srbiji, već je morala i da ulovi zgodnog Srbina. Nije nam jasno kako joj je sve to pošlo za rukom, ali sve čestitke na trudu i upornosti.

foto: Printskrin / Instagram / Severina

3. Ko još tako dobro zna da radi isto što i ona?

Ne, pod ovim ne mislimo na pevanje... Svi se dobro sećamo njenog čuvenog kućnog videa sa jahte. Kladimo se da to ne zna svako...

Ali, sigurno da nije bilo lako prebroditi skandal koji je nastao nakon što je taj video procureo. Neko bi pomislio i da će se tada povući sa javne scene, ali ne, Seve se vratila i zasenila sve.

Subota je dan za... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.