VODITELJKA RTS IMALA SMRTNI SLUČAJ U PORODICI: Vodila je emisiju samo SAT VREMENA nakon TRAGEDIJE
Foto: Printscreen Instagram

JEZIVO

VODITELJKA RTS IMALA SMRTNI SLUČAJ U PORODICI: Vodila je emisiju samo SAT VREMENA nakon TRAGEDIJE

Morala je da ostavi emocije po strani

Objavljeno:

Voditeljka i autorka emisije “RTS ordinacija”, koja je jedinstvena u našoj zemlji, Marija Popović, progovorila je o izazovima s kojimsa se susretala u svom poslu, o tome kako je došla na ideju za ovu emisiju, kao i o teškim trenucima u kojima je morala da ostane profesionalna.

Ona je otkrila da je na ideju za ovu emisiju došla Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa RTS-a, na šta je Marija oduševljeno reagovala.

“Bila sam svesna da je zdravlje na prvom mestu i da o tome ponajviše znam, da me to vrlo zanima, a i da su takve teme preko potrebne. Kada je pre pet godina Olivera Kovačević rekla da želi da se u okviru tog programa nađe šou-program o zdravlju – bio je to cunami u mojoj glavi, jer sam znala da je to teren na kome mogu da započnem utakmicu života. Vrlo brzo sam osmislila koncept ‘RTS ordinacije’. Najteže je bilo to što emisija poput ‘RTS ordinacije’ na ovim prostorima nije postojala i nije bilo moguće uporediti i pretpostaviti kako će publika reagovati, niti šta bi joj se dopalo”, rekla je Marija za Super TV.

Popovićeva je, između ostalog, pričala i jednom od najtežih momenata kada je morala da vodi emisiju, samo sat vremena otkad joj je preminuo deda.

“Najteže je bilo ostati veran sopstvenim principima i ne praviti kompromise u medijskom svetu kako bi se ostvarili poslovni snovi. Moje želje su uvek vodile ka jednom cilju – da budem autor i voditelj sopstvene emisije. Sigurno je da postoje i brži putevi od mog, međutim, ovaj kojim idem doneo mi je mir. Sećam se da sam pre nekoliko snimala emisiju bolesna, snimali smo i na dan kada mi je deda umro, sat pred ulazak u studio, ali mislim da svako od kolega zna za takve trenutke. Na to smo svi pristali kada smo izabrali ovu profesiju”, ispričala je voditeljka.

#holidaytime #rtsordinacija #tvhost#newhaircut

A post shared by Marija Popović (@popovicmari) on

Tokom emitovanja emisije “RTS ordinacija” imala je mnogo zanimljivih gostiju, pa joj je bilo teško da izdvoji nekog među njima.

“Ako me pitate za lekare, verujte, ne mogu da nabrojim sve koji su me oduševili, slično je i sa poznatima, ali nikada neću zaboraviti priču Irfana Mensura o infarktu, priču Željka Samardžića o problemu sa prekomernim znojenjem, priču Jelene Buče iz grupe ‘Frajle’ o tome kako je izgubila sluh na jedno uho, zaista mnoge se priče bile upečatljive i korisne. Često su i priče ljudi iz naše publike neverovatne. Najemotivnije su mi one kad govore oni koji su pobedili bolest, a to i jeste naša misija – da pošaljemo poruku da borba ne sme da se stane do pobede”, kazala je Marija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Super TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.