TANJA SAVIĆ DOČEKALA SINOVE NA AERODROMU, NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak susreta
Foto: Scandal printscreen

ovde je bila nasmejana

TANJA SAVIĆ DOČEKALA SINOVE NA AERODROMU, NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak susreta

Dugo već naslednici nisu tamo gde treba da budu, u majčino zagrljaju, zato osvežavamo sećanja na neke lepše dane

Objavljeno: 22:26h

Privatni život Tanje Savić već pet meseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo i usput oteo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Pevačica je ceo slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do dece.

Njih dvoje su i ranije pravili skandale na javnim mestima, a upravo se jedan dogodio pre par godina na koncertu jedne folk pevačice.

- Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmejani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promeniti. Tanja je sedela u jednom delu i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao - samo je jedna od scena u medijima opisana nedavno.

Ipak, da nekada zaista nisu skidali osmeh sa lica govori snimak kada Dušan dovodi Tanji u naručje decu iz australije, a ona iz ozarena čeka na aerodromu.

Morate pogledati snimak tadašnje najveće ekskluzive koji je objavio čuveni "Scandal" pre čak 7 godina, na kom Tanja hrli ka suprugu i Maksimu i Đorđu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.