TANJA NAŠLA NAČIN DA VRATI SINOVE, IMA SAUČESNIKE KOJI ĆE JOJ POMOĆI! Prvo će ih videti, otkrila svog KECA U RUKAVU
Foto: printscreen

borba počiinje

TANJA NAŠLA NAČIN DA VRATI SINOVE, IMA SAUČESNIKE KOJI ĆE JOJ POMOĆI! Prvo će ih videti, otkrila svog KECA U RUKAVU

Kako pevačica sama ističe, vreme je da stvari uzme u svoje ruke i suprotstavi se nameri muža da je potpuno odvoji od dece

Objavljeno:

– Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo (prim.aut. u Australiji). Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu”, rekla je pevačica ranije.

Međutim, kako su pjevači i pripadnici srpske šou-biznis scene počeli masovno da zakazuju nastupe uprkos korona virusu, tako je i Tanja odlučila da hitno zakaže što veći broj nastupa, ne bi li zaradila što više novca za sinove.

– Kontaktirali su sa vlasnicima nekoliko klubova u dijaspori, ali i u Srbiji. U skladu sa mogućnostima popuniće kapacitete, a zbog celokupne situacije svi su s mnogo razumevanja Tanji su pružili podršku i u vidu povišice za nastupe, te se zbog ovog vida popularnosti cena gotovo udvostručila u odnosu na prethodni period. Veliko interesovanje među publikom vlada već nekoliko dana pred njen nastup u Beču i Beogradu i svi kapaciteti u skladu sa merama zaštite biće popunjeni – otkriva Tanjina koleginica, piše Blic.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.