Espreso saznaje: Saša Kovačević raskinuo s dugogodišnjom devojkom!
Foto: Instagram printscreen/sashakovacevic

razdvojila ih daljina?

Espreso saznaje: Saša Kovačević raskinuo s dugogodišnjom devojkom!

Poznati pevač i Jovana Jocić, studentkinja iz Beograda, nisu se videli puna dva meseca
Objavljeno:

- Jovana je proletos otputovala u Ameriku, tačnije u državu Južna Karolina, gde je otišla preko popularnog programa za studente "Work and travel". Želela je da iskoristi priliku da živi u "obećanoj zemlji" u poslednjoj godini fakulteta, jer preko ovog programa neće moći da ode nakon jeseni, kada će zvanično završiti godinu. Dogovorila se sa Sašom da će održavati vezu na daljinu, ali su vremenom počeli sve slabije da se čuju. Nisu se videli već puna dva meseca - navodi njena drugarica, te dodaje:

- Plan je bio da je Saša poseti tokom leta, međutim usled udaljavanja i njegovih mnogobrojnih obaveza, odlučili su prvobitno da sačekaju jesen, kada će se Jovana vratiti u srpsku prestonicu, da bi ovih dana razgovarali o pauzi. Izgleda da je daljina ugušila njihovu ljubav, mada nije isključeno da će obnoviti romansu po njenom povratku u Srbiju.

Kontaktirali smo Sašu, koji se nalazi na velikoj turneji po celom Balkanu, koji nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da je raskinuo sa devet godina mlađom Jovanom.

Goga Sekulić ima dečka, ali on neće da ga vide sa njom! Razlog je...(VIDEO)

(V. M.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.