PRIJA LUKSUZ NE KRIJE! Stajling od 35.000 evra ona puca od brendiranih stvari!
Aleksandra Prijović, Foto: Damir Dervišagić

KAKVA SNAJKA

PRIJA LUKSUZ NE KRIJE! Stajling od 35.000 evra ona puca od brendiranih stvari!

Aleksandra je iznenadila sve prisutne kada se na otvaranju restorana Viktora Živojinovića pojavila u kežual izdanju

Objavljeno:

Aleksandra Prijović evoluirala je i iz jedne u moru takmičara "Zvezdi Granda" postala prava modna ikona.

Nema ko sa estrade bar jednom nije prokomentarisao stil Brenine snajke, koji je došao do izražaja otkako je postala deo porodice Živojinović. Čak i domaći kreatori ne mogu Priji da nađu nijednu zamerku kada je stajling u pitanju i tvrde da je besprekoran.

foto: printscreen

Međutim, pre nekoliko dana Aleksandra je iznenadila sve prisutne kada se na otvaranju restorana Viktora Živojinovića pojavila u kežual izdanju. Dok su se drugi gosti doterali, ona je došla ležerno obučena - u košulji, šorcu i papučama. Ali kakvim papučama! U pitanju je brend "botega" i koštaju čak 990 evra. Njih je ukombinovala sa tašnicom dizajnerske kuće "šanel", koja vredi "samo" 3.050 evra. Čak je i nakit na Aleksandri bio skup - narukvica od 200, minđuše od 100, a burma i prsten koštaju pet i sedam hiljada evra. Na još jednom aksesoaru Prija nije štedela. U pitanju su naočare za sunce, čija je cena oko 250 evra.

Ona ih je nonšalantno podigla na glavu kada je ugledala foto-reportere, ne pazeći na frizuru, koju nije čak ni sredila. Samo je pustila kosu da pada preko ramena, osećajući se potpuno opušteno.

Srecan rodjendan najboljem tati. Volimo te Aleksandar i ja❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Naravno, za kraj, ne treba zaboraviti da pomenemo i sat "roleks", čija je cena paprenih 18.000 evra! Zapravo, može se reći da Aleksandra najviše pažnje obraća na detalje i sitnice jer kada je u pitanju garderoba, nije se preterano opterećivala. Njena košulja košta 70 evra, dok je šorc oko 50 evra. Čak 20 puta jeftinije od papuča. Suma sumarum, njen kompletni izgled tog dana koštao je čak 35.000 evra. Izgleda da za Breninu snajku ovog leta nema krize, što je i sama priznala. Ne razbacuje se, ali i ne štedi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.