SRAMNA IZJAVA NAŠE GLUMICE: Osudila Danijelu jer je otkrila ISTINU O SILOVANJU, tvrdi da je bolje ĆUTATI
Foto: Printscreen

užas

SRAMNA IZJAVA NAŠE GLUMICE: Osudila Danijelu jer je otkrila ISTINU O SILOVANJU, tvrdi da je bolje ĆUTATI

- Sadistički se od nje traži da kaže ko je nasilnik, a ja to nikad ne bih uradila

Objavljeno:

Glumica Danijela Štajnfeld podigla je veliku prašinu u javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao moćnik iz filmske industrije. Danijela je traumatično iskustvo podelila sa publikom u dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je nedavno premijerno prikazan na "Sarajevo film festivalu", a njena koleginica i prijateljica Miljana Gavrilović istakla je da joj je drago što je Štajnfeldova svoju priču iznela javno.

foto: printscreen/youtube

- Znala sam da Danijela radi na tom filmu i čekala sam da taj dokumentarac ugleda svetlost dana. Ali nisam znala da je i ona bila žrtva silovanja. Po reakciji kolega koji su gledali, verujem da je to izvanredno umetničko delo kroz koje je ona ispričala svoju priču javnosti, a ja je podržavam u tome što se odlučila na takav korak - kaže Miljana.

- Šokiralo me je što je takva priča uopšte iznesena u javnost, što se Danijela usudila to da uradi. Ne znam šta bi se dogodilo kada bi ime tog navodnog nasilnika iz naše filmske industrije izašlo u javnost. Šta bi bilo kada bismo saznali ko je u pitanju i da li bismo, kao društvo, odreagovali na adekvatan način - kaže Gavrilovićeva, sa čijim se stavom slaže i njena starija koleginica Eva Ras.

- Nisam iznenađena saznanjem da se ovako nešto desilo mladoj Danijeli. Nažalost, to je tako u životu, mlade žene trpe nasilje muškaraca i ćute o tome. Bolje je ćutati, ovako će se naći mnogi koji nisu na njenoj strani i situacija će biti još gora. Ima jedna italijanska poslovica: ,"Ne čačkaj govno, samo će više smrdeti" i ja se slažem s tim. Dakle, time što se o ovoj temi javno govori, samo se duplira šteta - počela je priču Eva Ras i otkrila da bi volela da ima priliku da uteši Danijelu.

foto: Espreso.co.rs

- Sadistički se od nje traži da kaže ko je nasilnik, a ja to nikad ne bih uradila. Samo bih je zagrlila! - iskreno je rekla Eva.

S druge strane, glumac Dejan Lutkić, sa kojim je Danijela igrala u predstavi "Strah od nevinosti" kao i u nekoliko serija, kaže da nije mogao ni da pretpostavi kroz kakve je traume glumica prošla.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.