KO JE DUŠAN KOJI TUČE ŽENU,  ODVODI DECU? Krije pravo lice iza lika muža Tanje Savić, a pravi joj pakao od života
Foto: printscreen

sad je jasnije

KO JE DUŠAN KOJI TUČE ŽENU, ODVODI DECU? Krije pravo lice iza lika muža Tanje Savić, a pravi joj pakao od života

Već pet meseci domaća javnos prati porodičnu dramu Tanje Savić koja je očajna otkako joj je njen suprug Dušan Jovančević, kako kaže, oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo u Australiju

Objavljeno:

Pevačica je jedno vreme ćutala, a kad je shvatila da su veliki izgledi da više nikada ne vidi decu, alarmirala je i policiju, uz čiju pomoć sada pokušava da dođe do njih.

Otkako su mediji počeli da izveštavaju o njihovoj porodičnoj drami, mnogi se pitaju ko je zapravo Dušan Jovančević?! Na internetu nema relevantnih podataka čime se Dušan zapravo bavi, a Tanja je nekoliko puta do sada izjavila da tokom njihove ljubavi on ništa nije radio, već da je bio posvećen njenoj karijeri.

Skandali su ih pratili i ranije - jedan se dogodio pre nekoliko godina na javnom mestu, na koncertu Tanjine koleginice.

Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmejani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promeniti. Po dolasku u Arenu, smestili su se u jednu od loža, a onda se desio skandal. Tanja je sedela u jednom delu i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima - rekao je tada izvor i dodao:

- Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao - izjavio je izvor koji se tada našao na licu mesta.

Dušan i Tanja su sada u žestokoj svađi, a ovako je on svojevremeno pričao o braku sa Savićevom i navodima da je fizički zlostavlja.

- Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više - izjavljivao je ranije Dušan.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.