SAŠA MATIĆ PORED PEVANJA ODLUČIO SE ZA JOŠ JEDAN UNOSAN BIZNIS! Ko bi rekao da se bavi i ovim poslom...
Saša Matić, Foto: Sonja Spasić

SALE NACIONALE

SAŠA MATIĆ PORED PEVANJA ODLUČIO SE ZA JOŠ JEDAN UNOSAN BIZNIS! Ko bi rekao da se bavi i ovim poslom...

Kuća na moru idealno je mesto i za proslavu rođendana pa je upravo tamo Sašina najmlađa naslednica pre par dana proslavila dvanaesti rođendan

Objavljeno: 13:07h

Ovo vreme kada su svi nastupi i okupljanja otkazana zbog korona virusa, pevač Saša Matić odlučio je iskoristiti za odmor ali i uživanje sa dragim ljudima. Pevač je sa porodicom "pobegao" od gradske gužve i vrele letnje dane provodi u Crnoj Gori, gde poseduje luksuznu vilu iz 18. veka, koja se nalazi tik uz more i u kojoj je svojevremeno odmarao i Petar Petrović Njegoš.

foto: M.Marko

Kuća na moru idealno je mesto i za proslavu rođendana pa je upravo tamo Sašina najmlađa naslednica pre par dana proslavila dvanaesti rođendan. Uz porodicu i bliske prijatelje, česti gosti u Matićevom domu na crnogorskom primorju su i njegove kolege sa estrade, sa kojima, uz pesmu i dobro vino pevač neretko dočeka jutro.

foto: Printscreen Youtube

Uz more, koje uvek stavlja na prvo mesto, Matić voli i planinu.a odnedavno može uživati u čistoj, netaknutoj prirodi planine Tare.

Naime, saznali smo da je pevač u junu ove godine, zajedno sa svojim menadžerom I drugarima počeo graditi prelep turistički objekat od 30 apartmana.

Iako će, prema planu, objekat biti završen tek u maju sledeće godine, saznali smo da je zbog prelepog položaja na kome se gradi i luksuza koji pruža, objekat već skoro rasporodat!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.