DARKU LAZIĆU ODUZELI PORŠEA ZBOG DUGOVA! Kriza na estradi u JEKU!
Darko Lazić, Foto: Printscreen

JU ŠTA TO BI

DARKU LAZIĆU ODUZELI PORŠEA ZBOG DUGOVA! Kriza na estradi u JEKU!

Darko je kupio auto na rate, međutim, uspeo je isplati samo polovinu istih, zbog čega je vlasnik auto placa morao da reaguje

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić ne nastupa, kao i njegove ostale kolege, već mesecima unazad zbog pandemije koronavirusa i donetih mera. Ipak, kako piše Alo, pevač je želeo sebi da ispuni želju i kupi “poršea” koga je godinama želeo, međutim, kako nije uspeo da isplati sve rate, njemu je ovaj luksuzni četvorotočkaš oduzet.

Kako Alo saznaje Darko je kupio auto na rate, međutim, uspeo je isplati samo polovinu istih, zbog čega je vlasnik auto placa morao da reaguje. Sve se dogodilo pre oko mesec dana.

foto: Printskrin / Instagram / Darko Lazić

"Darko spada u grupu pevača koji imaju najveće honorare, a tokom poslednjih meseci nije imao nastupe. Čak i kada su njegove kolege počele da rade nakon pandemije, on nije želeo da spusti cenu nastupa i ostao je bez svih angažovanja. Alimentacija za ćerkicu Lorenu se gomila, obaveze u vezi sa sinom Aleksejom takođe, pa mu plaćanje rata za automobil nije bilo ni na kraj pameti. Kako je automobil otplatio samo dopola, a plaćanje ostalih rata izbegavao od marta, bilo je pitanje vremena kada će mu luksuzni četvorotočkaš biti oduzet ", navodi izvor, koji ističe da Lazić nije ni pomislio da bi to moglo da se desi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.