NE STIDIM SE DA KAŽEM KAKO SE BABI ČISTI DU*E! Naša folk pevačica zbog nedostatka novca ČUVA STARIJE OSOBE!
Foto: Printscreen Instagram

NEMA STIDA

NE STIDIM SE DA KAŽEM KAKO SE BABI ČISTI DU*E! Naša folk pevačica zbog nedostatka novca ČUVA STARIJE OSOBE!

Snašla se...

Objavljeno:

Anica Milenković pevačica koju starije generacije pamte iz devedesetih, živi i radi na Floridi a ona je za domaće medije otvorila dušu i ispričala koji su njeni alternativni poslovi sada za vreme korona virusa.

- Pre korone imala sam mnogo posla I nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos I naravno da je posla manje. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam ulagala sama u sebe. Imam ćerkicu i sina i sada sam najpotrebnija njima kada rastu. Pošto stanujem u Floridi ovde ima dosta ljudi koje izdaju svoje stanove ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da čistim tuđe stanove. Održavala sam banke i bila supervizor. Hvala bogu odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako je nastao ovaj haos tako sam počeka da radim i sa starijim ljudima – rekla je pevačica za Srpski Telegraf.

foto: Prinscreen

Anica je rekla da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona ni jednog posla ne stidi pošto joj treba novac za decu.

Nedavno sam čuvala jednu baku koja je nažalost preminula. Bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starijma je nešto što mene ispunjava. Znam da sutra ako ne bi mogla da zarađujem pevanjem da mogu da nađem drugi posao. Ne stidim se toga da ispričam kako se babi briše dupe, pa kako je kad krene se guši na koju stranu da je okreneš da se ne guši. Te ljude treba presvlačiti, treba ih kupati, oni nisu sposobni sami to da rade – dodala je Anica.

foto: Printscreen

- Ja sam odrasla na selu, čuvala sam ovce i krave. Ne stidim se ovoga što treba da radim. Mogu da preživim i da stvaram, moja deca imaju sve sto im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao sve sam plaćala sama. Mene ne impresionira novac, vile I skup nakit I brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice. Rad sa starijima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima potrebno malo da budu srećni. Stisak ruke I da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla svoju sreću – za kraj dodaje Anica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.