HAOS KOD ĐANIJA U KUĆI! Pevač slao Soraji svoje snimke, Slađa POLUDELA kad je saznala!
Đani i Slađa, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

KADA SRČKA PRORADI TU NI VODA NE POMAŽE

HAOS KOD ĐANIJA U KUĆI! Pevač slao Soraji svoje snimke, Slađa POLUDELA kad je saznala!

Inače je poznato da Soraja obožava Đanija, njegov glas i pesme, te ne propušta nijedan njegov nastup kada je u mogućnosti da ga poseti

Objavljeno:

Prošle nedelje Radiša Trajković Đani pevao je samo za Soraju i neko ga je sve vreme snimao. Dok je pevao, Đani je rekao "samo za Saru, moju drugaricu" a taj neko ko ga je snimao, sve to poslao je Soraji. Uglavnom, Đani je cele večeri pevao i pozdravljao Soraju jer mu je drugarica, a njoj su stizali snimci i ona ih je presrećna i oduševljena kačila na svoj Instagram profil.

foto: print screen instagram / official.djani

Inače je poznato da Soraja obožava Đanija, njegov glas i pesme, te ne propušta nijedan njegov nastup kada je u mogućnosti da ga poseti. Međutim, kada je Đanijeva žena Slađa videla na Sorajinom profilu storije u kojima je njen muž pozdravlja i peva za nju, samo što je srčka nije strefila. Istina, zna Slađa da su Đani i Sara prijatelji i da se vole kao brat i sestra. Poznato je da je Soraja uvek bila široke ruke kada Šani peva i ostavljala mu hiljade evra bakšiša. Drugim rečima, zahvaljujući njoj i njenim imućnim prijateljima, Trajković je mnogo zaradio. I sve je to Slađi poznato i jasno, ali ipak joj je zasmetalo to što se njen muž direktno obraća Soraji, pozdravlja je i šalje joj poljupce, a na sve to, Soraja sve javno objavljuje i hvali se.

foto: printscreen

- Nije Slađa od juče, zna ona kako funkcioniše estrada, ali joj nije svejedno - započinje izvor i dodaje:

Soraja je megariba, a ima i s*ksi i zgodne drugarice. Sve te drugarice gledaju njene storije, pa onda vide Đanija ovako ležernog i spontanog. Sve one će tražiti od Sare da ih upozna sa Đanijem. Nije Slađa tek tako pobesnela. Zna ona na šta žene padaju, a njen Đani baš ima takvu harizmu, tako da je žena sa pravom digla frku i rekla "Na šta ovo liči da te ovakva riba gratis reklamira?! Nemoj da se pravite ludi, znam ja sve i nisam sisala vesla - prepričava izvor i dodaje:

- Đani se samo nasmejao i bio je u fazonu "Ma daj, ženo da opet krenu tezge, j*beš ribe i klinke, ubi nas ova korona" i Slađa se složila da je čovek u pravu - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.