POSRNUO, PAO PA PROGOVORIO SAŠA VIDIĆ ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: Nemam sponzore ni bogatog dedu!
Saša Vidić, Foto: Filip Plavčić

ZLI JEZICI NE PALACAJTE

POSRNUO, PAO PA PROGOVORIO SAŠA VIDIĆ ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: Nemam sponzore ni bogatog dedu!

Pričalo se da je go posrnuo na ulici, ponašao se krajnje neprimereno, uznemirujuće poruke na društvenim mrežama koje su povezivali sa njim nisu nikoga ostavile ravnodušnim

Objavljeno:

Saša Vidić modni kreator koji u svojim kreacijama nastoji da predstavi mladalački, urbani i šik stajling. Poznat je po osnivanju marke "Broz", kreirao je za čuvenu Zekstru 14.godina. Nakon uspešnih kreacija u svom fazonu nastavio je rad sa mnogim poznatim zvezdama sa naše scene. Neke od njih su Seka Aleksić, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom.

foto: Stefan Jokić

Nakon bezbroj skandala koja su ga snašla u prethodnih godinu dana, gde su povezivali njegov privatni život sa ljubavnim jadima i da je sklon korišćenju opijata, tu se nije nazirao kraj njegovim mukama.Pričalo se da je go posrnuo na ulici, ponašao se krajnje neprimereno, uznemirujuće poruke na društvenim mrežama koje su povezivali sa njim nisu nikoga ostavile ravnodušnim.

Stoga, je on odlučio da u jednoj emisiji progovori o svemu tome, ali i o svom ljubavnom životu, kako bi izgleda zapušio usta svim zlim jezicima.

Jedan od naših najpoznatijih modnih kreatora i stilista Saša Vidić gostovao je u emisiji HOT ID, u kojoj je iskreno govorio o svom emotivnom životu.

foto: Vladimir Sporčić, Dragana Udovičić

Ja i nemam privatni život. Imam godina, neću da kažem koliko i mene sada to više ne interesuje - priznao je on.

- Nisam starleta, nemam nekog bogatog ili bogatu. Kada to nađem, ja ću vas obavestiti - rekao je Vidić..

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.