FILM JUŽNI VETAR OSVOJIO CEO SVET, ALI BUKVALNO! Rusi kupili prava, Englezi snimaju rimejk! Avramović trlja ruke!
Miloš Biković, Foto: Promo

BIĆE SVETSKI A NAŠ

FILM JUŽNI VETAR OSVOJIO CEO SVET, ALI BUKVALNO! Rusi kupili prava, Englezi snimaju rimejk! Avramović trlja ruke!

Imamo dosta glumaca iz inostranstva i nije bilo lako da se svi okupimo na jednom mestu usred epidemije

Objavljeno:

Film "Južni vetar" osvaja ceo svet! Reditelj Miloš Avramović otkriva da su njegovo hit ostvarenje kupili Rusi, a da Englezi snimaju rimejk o dogodovštinama glavnog junaka Petra Maraša.

foto: Instagram printscreen/bikovic

Novi likovi u nastavku

- "Južni vetar" smo prodali Rusima. Prikazivaće ga na jednoj njihovoj platformi. Englezima smo ustupili prava za film i oni će snimati rimejk. Imamo ponude i iz Amerike i još nekoliko zemalja, ali nisam baš u sve upućen. Za mene je veliki uspeh što je ovo ostvarenje odlično prošlo na Balkanu - kaže Avramović i dodaje da mu je bilo veoma teško da okupi ekipu za snimanje "Južnog vetra 2", koje je juče počelo u Knjaževcu:

- Imamo dosta glumaca iz inostranstva i nije bilo lako da se svi okupimo na jednom mestu usred epidemije. Nekako smo se snašli i sada radimo punom parom. Mogu da najavim da će u nastavku pod nazivom "Južni vetar - ubrzanje" biti dosta novih likova, ali pretežno muškaraca.

U ulozi glavnog junaka Petra Maraša ponovo ćemo gledati Miloša Bikovića.

- Teško mi je da glumim Maraša jer je on veoma kompleksan lik. Počeo je kao momak koji je bio veliki potencijal, međutim onda je krenuo da pravi pogrešne izbore koji su ga odveli na drugu stranu. On je pravi antiheroj, a ja mu zameram što je ubica i kriminalac. I ne slažem se sa tim da glumci poprime neke osobine likova koje igraju. Evo, ja glumim Maraša, pa stanem ako je crveno svetlo na semaforu - priča najpopularniji srpski glumac.

Biković smatra da negativci iz "Južnog vetra" nikako ne mogu loše da utiču na omladinu:

- Deca bez roditeljskog nadzora trebalo bi da izbegavaju "Južni vetar", dok mladi ljudi razlikuju film i stvarnost. Ako idemo logikom da ovakvi sadržaji kvare omladinu, onda treba da se ukinu i "Kum" i "Sopranovi" i "Rambo". Ne bi trebalo da postoji ni ciklus pesama o Marku Kraljeviću jer neko može da dođe na ideju da ubija turske turiste po Kalemegdanu. Mislim da su za našu decu mnogo opasniji rijaliti programi, jer se oni predstavljaju kao stvarnost -piše Informer

Glumci bez maski

Popularni glumac objašnjava kako izgleda snimanje "Južnog vetra 2" u vreme korone.

- Snimaćemo film pet nedelja po istočnoj Srbiji uz poštovanje svih epidemioloških mera. Na setu kompletna ekipa nosi maske. Jedino ih ne stavljamo mi glumci da nam se ne bi pokvarila šminka - kaže Biković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.