Za njih su Farma i Parovi kulturni program: Ovo su najodvratniji rijalitiji na svetu! (18+) (FOTO) (VIDEO)
Foto: Public

ovo još niste videli

Za njih su Farma i Parovi kulturni program: Ovo su najodvratniji rijalitiji na svetu! (18+) (FOTO) (VIDEO)

Najskandalozniji srpski rijaliti Parovi do sada se nekoliko puta našao u svetskim medijima, ali kao da niko nije previše obratio pažnju na užase koji se emituju u ostalim zemljama.
Objavljeno:

Hani Bu Bu

Rijaliti koji je počeo 2012. pratio je Alanu Tompson, odnosno "Hani Bu Bu", šestogodišnjakinju koja se takmičila na izborima za male misice. Pored nje, zvezde su bile i članovi njene porodice, majka, otac i tri sestre.

Ovaj šou nazivali su "potpunim užasom", navodeći da je disfunkcionalna porodica gojaznih, nezaposlenih ljudi željnih slave poslednje što bi publika trebalo da gleda na TV-u.

Devojčicina majka takođe je kritikovana jer je detetu, između ostalog, davala "sokić" pre svakog takmičenja, gazirano piće u koje bi sipala "red bul" da bi malo živnula.

TLC je naglo otkazao dalje emitovanje, a "TMZ" otkrio da je Hanina majka bila u tajnoj vezi sa čovekom koji je seksualno zlostavljao njeno dete.

Nacija dece

Još jedan program u kome su glavni učesnici deca, izazvao je oštre osude javnosti. U rijalitiju je "zarobljeno" četrdesetoro dece, od kojih su neka stara samo osam godina i ostavljena u pustinji Novog Meksika da se sama snalaze.

Tokom 40 dana, koliko je program trajao, nije bio dozvoljen ulazak bilo koga sa strane, što je izazvalo proteste grupa za zaštitu dečjih prava, dok su kritičari nazvali šou modernom verzijom "Gospodara muva". Izveštaji da je četvoro dece greškom popilo izbeljivač u toku snimanja podgrejali su kritičke glasove u javnosti, ali se CBS branio da je na snimanju u svakom trenutku prisutna medicinska ekipa.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.