Eksluzivna ispovest Seke Aleksić pred porođaj: Postajem majka, ovo više ne smem radim, inače... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

fetus sve pamti

Eksluzivna ispovest Seke Aleksić pred porođaj: Postajem majka, ovo više ne smem radim, inače... (FOTO)

Temperamentna pevačica s nestrpljenjem i velikom radošću očekuje oktobar, kada će se poroditi
Objavljeno:

Temperamentna pevačica s nestrpljenjem i velikom radošću očekuje oktobar, kada će se poroditi, i ne želi da se seća komplikacija koje je imala usled vanmaterične trudnoće krajem 2011. i kasnijih neuspelih pokušaja vantelesne oplodnje.

Seka Aleksić više ne krije: Konačno pokazala trudnički stomačić (FOTO)

foto: Damir Dervišagić

U potpunosti je okrenuta budućnosti i danu koji je najvažniji u životu svake majke. Iako već ima zaobljen trudnički stomak, ona i dalje nastupa i puni dvorane širom regiona. Nedavno je uživala na kraćem odmoru u Grčkoj, a po povratku u Beograd, u razgovoru za Story otkrila je kakva je osećanja obuzimaju, kada planira da napravi pauzu i kakvi su joj planovi za budućnost. Ona je navela i da sada, zbog blaženog stanja, postoje mnoge stvari koje više ne sme da radi, kao dok nije bila noseća.

- Poslednjih nekoliko godina postala sam zrelija i razmišljam na drugaciji način. Blagosloveno stanje došlo je kada je Bog to želeo, a ja kažem – u pravo vreme. Naravno, i to je uticalo na neka moja razmišljanja, kao i prioritete.

foto: Instagram/Seka Aleksić

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 566. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 22. jula.

(Espreso.co.rs/ Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.