SALO NA STOMAKU SVE VIŠE NAPADA PEVAČICE, SADA SE I ONA PODVRGLA LIPOSUKCIJI! Posle operisanja PROKLINJE i kune!
Foto: Printscreen/Instagram/danijelavranicofficial

au

SALO NA STOMAKU SVE VIŠE NAPADA PEVAČICE, SADA SE I ONA PODVRGLA LIPOSUKCIJI! Posle operisanja PROKLINJE i kune!

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama kako bi skinule salo sa stomaka, a jedna pevačica se baš pokajala jer joj se tokom operacije desilo nešto neverovatno.

Objavljeno:

Danijela Vranić uradila je liposukciju celog tela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pevačica nije videla rezultate i nije joj se dopala nova građa jer je ličila na Kim Kardašijan.

foto: Instagram printscreen

- Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promenu. Čak mi je promenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno - objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić davne 2013. godine. Danijela je tada bili u žiži popularnosti, a danas je nema nigde.

foto: Damir Dervišagić

Podsećamo, tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv pevačice Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi napravila haos bežeći od patrole.

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.