NINA SE UGOJILA POŠTO SE INFICIRALA KORONAVIRUSOM, NE SME DA STANE NA VAGU! Otkrila novi simptom poguban za linuju!
Foto: printscreen

o ovome se ne priča

NINA SE UGOJILA POŠTO SE INFICIRALA KORONAVIRUSOM, NE SME DA STANE NA VAGU! Otkrila novi simptom poguban za linuju!

Voditeljka Nina Radulović se sada uspešno oporavlja od korona virusa, a svi simptomi koje je imala polako nestaju. Ona se oglasila na svom Instagramu i odgovarala na pitanja pratioca koje je zanimalo kako se ona bori protiv ove bolesti, ali i kako je prepoznala simptome.

Objavljeno:

Ono što je zanimljivo u Nininom slučaju, jeste da je jedan simptom koji skoro svi oboleli spominju, zapravo izostao. Mnogi navode da su izgubili i apetit i čulo ukusa, što se kod Nine nije dogodilo, čak naprotiv.

foto: printscreen

Ne smem da stanem na vagu, ugojila sam se. E da, jedino apetit nisam gubila nijednog sekunda, za ovih 18 dana iako ne osećam mirise - napisala je Nina i nastavila:

- Skidala sam masku samo da bih jela i pila, verovatno sam tad rukama dodirnula nešto što je bilo kontaminirano. Ipak, zagovaram nošenje maski stalno. I kad ozdravim, nastaviću da je nosim - napisala je Nina, a onda otkrila kako je prepoznala simptome:

foto: printscreen

- Mnogo sam se loše osećala, nisam mogla iz kreveta da se pomerim. Prijalo mi je da ležim u mraku, ali ni to nisam mogla od bolova i temperature i kašlja. Ličilo bi na neki grozan grip, da nema korone. Ali kada sam izgubila čulo mirisa stvar je postala jasna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.