LJUBAVNIK JANJUŠ SE NE SMIRUJE! Vara i ženu i Maju sa vatrenom plavušom?! Prepiska ih OTKRILA!
Foto: Printscreen

šok

LJUBAVNIK JANJUŠ SE NE SMIRUJE! Vara i ženu i Maju sa vatrenom plavušom?! Prepiska ih OTKRILA!

Ona je napravila skandal kad je shvatila da Janjuš i dalje "sedi na dve stolice" -

Objavljeno:

Oženjeni zadrugar Marko Janjušević Janjuš od svog života napravio je "špansku seriju" kada je u rijalitiju suprugu Enu javno prevario s Majom Marinković, a po izlasku iz "Zadruge" nastavio je po starom - kako se spekuliše na društvenim mrežama, sada vara i jednu i drugu!

Proteklih dana svi tabloidi brujali su o Janjušu, nakon što je otkriveno da se u istom danu viđao sa ženom Enom, a potom i uveče, u gluvo doba noći, s ljubavnicom Majom koja je na priču s njim rešila da stavi tačku. Ona je napravila skandal kad je shvatila da Janjuš i dalje "sedi na dve stolice" - usledila je žestoka svađa u kafiću, zbog čega je čak i policija reagovala, a potom je svako otišao na svoju stranu.

Janjuš, međutim, ne gubi vreme. Kako navodi Pink.rs, njima se javila atraktivna plavuša S. F. (puno ime i prezime poznato redakciji), koja je ustupila njene prepiske sa još uvek oženjenim zadrugarom. Kako je rekla, ćaskanje na Instagramu započeli su oko 4 ujutro, dok je Janjuš boravio kod Maje u stanu!

Iz njihove prepiske se jasno vidi da su čak ugovorili i tajni susret, međutim, nije poznat dalji razvoj događaja. Nema sumnje da zbog ovih poruka neće biti svejedno ni Eni, zakonitoj supruzi, ali ni Maji, Janjuševoj doskorašnjoj ljubavnici...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.