NIJE IMAO HRABORSTI DA PRILAZI DEVOJKAMA! Najbolji frajer u Grandu otkrio svoju ŠOKANTNU prošlost!
Foto: Printscreen

priznao za naš portal

NIJE IMAO HRABORSTI DA PRILAZI DEVOJKAMA! Najbolji frajer u Grandu otkrio svoju ŠOKANTNU prošlost!

Dosta toga se promenilo u njegovoj glavi

Objavljeno: 18:00h

Nakon nastupa u "Zvezdama Granda", Žarko Madžić svakodnevno komplimente da najbolje izgleda od svih pevača u "Grandu". Zahvaljujući redovnom radu u teretani, on je uspeo da dotera svoju figuru i na njegove mišiće malo koja žena ostaje ravnodušna.

Nas je zanimalo da li krenuo da trenira u teretani zbog možda manjka samopouzdanja u trenucima kada prilazi devojkama.

foto: Privatna arhiva

– Pa, prvo sam počeo da igram folklor kao klinac, ali sam posle tri godine shvatio da sam operisan od toga. Posle sam trenirao odbojku. Najviše zbog priprema i druženja, a i naravno, tu je bilo više devojaka nego muškaraca, pa je sve bilo zanimljivije - otkriva Žarko za Espreso.co.rs na početku razgovora.

– Ja sam ranije bio jako stidljiv. Desilo se da smo bili na pripremama, to mislim da je bilo u periodu kada sam išao u peti razred, i ja nisam imao devojku dotad. Stvarno sam bio jako stidljiv i jako mi je bilo teško da prilazim devojkama i da napravim taj prvi korak. I bila je neka crnka na tim priperemama, ne sećam se sada kako se zove, ali znam da smo se danima gledali. Ja sam toliko bio "hrabar" da sam iz svoje sobe joj kažem "Ćao!" i ja se postidim. I ne bude ništa na kraju - ispričao nam je Madžić. Da li ti je izgled pomogao da popraviš svoje samopouzdanje kada prilaziš devojkama?

foto: Privatna arhiva

– Pa, dobro, nije samo izgled presudan, ali je svakako pomogao mnogo u svemu tome. U teretanu sam krenuo kada sam imao 17 godina, jer nisam hteo da prestanem da treniram, a odbojka me je smorila. I naravno, u tom periodu, kasno bi bilo za bilo koji drugi spot i svakako me ništa drugo i ne zanima. Ovo mi potpuno odgovara - rekao nam je Žarko na kraju ragovora.

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.