SRBIJA ĆE DANIMA PRIČATI O OVOME! Radoš Bajić zbog korone uradio važnu stvar!
Foto: Dragana Udovičić

bravo

SRBIJA ĆE DANIMA PRIČATI O OVOME! Radoš Bajić zbog korone uradio važnu stvar!

Verujem da bismo svi morali da se ugledamo na divni primer Novaka Djokovića koji poklanja skenere

Objavljeno:

Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić poklonio je automobil škoda fabia terenskoj ambulanti u Selu Medveđa u opštini Trstenik.

Na prigodnoj svečanosti u prisustvu meštana rodnog sela, lekara, medicinskog osoblja i zvaničnika opštine Trstenik, nakon predaje ključeva direktoru Doma zdravlja dr Radovanu Popoviću, u prisustvu predsednika Opštine Trstenik Aleksandra Chirića - Bajić je kazao da su vremena u kojima smo se našli veoma teška i složena.

foto: Nemanja Pančić

"Sada je važna ljudska solidarnost i humanost. Ovo je naš skromni dorinos borbi zdravstvenog sistema i zdravstvenih radnika u velikoj pošasti na koju nažalost savremena medicina nema nikakav odgovor. Imam osećanje duga prema svom narodu u selu gde sam naučio da čitam i pišem...Verujem da bismo svi morali da se ugledamo na divni primer Novaka Djokovića koji poklanja skenere. Nadam se da će ovaj auto spasiti makar jedan život i to će za mene biti znak da smo uspeli da doprinesemo borbi protiv pandemije", kazao je Bajić.

Doktor Miroljub Dodić koji u Medveđi radi godinama kazao je da im auto mnogo znači jer im je olakšan put do pacijenata.

"Mi smo terenska ambulanta i radimo na selu gde je naš zadatak da stignemo do pacijenta za razliku od gradova gde ljudi dolaze u zdravstvene ustanove", kazao je Dodić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.