ROMANA ODBIJA DA JEDE U ZATVORU, PALA U TEŠKU DEPRESIJU! Porodica strahuje, DIĆI ĆE RUKU NA SEBE!
Foto: Printscreen

priča postaje horor

ROMANA ODBIJA DA JEDE U ZATVORU, PALA U TEŠKU DEPRESIJU! Porodica strahuje, DIĆI ĆE RUKU NA SEBE!

Pevačica Romana Panić je u centru skandala otkako se saznalo za krađu novca sa bankomata, zbog čega su ona i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni u Australiji zbog krađe novca sa bankomata. Zbog situacije u kojoj se našla već danima je, navodno, u teškoj depresiji.

Objavljeno:

- Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom - objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.

- Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela - priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

- Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše - zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.