DA LI SE PLAŠI MATEJINE REAKCIJE? Filip se ne odvaja od Maše! (FOTO)
Foto: printscreen

zadruga 3

DA LI SE PLAŠI MATEJINE REAKCIJE? Filip se ne odvaja od Maše! (FOTO)

Uživali su zajedno u noćnom životu.

Objavljeno:

Filip Reljić je u proteklom periodu bio posvećen tome da Mašu Matijević, sestru Mateje Matijevića, nauči da radi tetovaže. Međutim, njih dvoje se sve češće viđaju i van Filipovog studija.

Sve češće se na društvenim mrežama spekuliše da između Maše i Filipa ima nešto više od poslovne saradnje, pa smo to želili da proverimo i sa Reljom, ali i da ga pitamo da li strahuje kako će Mateja reagovati na sve ove priče. – Maša je zaista slatka devojka. Divno mi je kada sam u njenom društvu. Ona je jedna prijatna osoba i drago mi je što se sve češće družimo i van studija - rekao je Filip za "Espreso" i dodao da su Maša i on zaista prijatelji.

– Što se tiče Mateje, dok smo bili u "Zadruzi", jednom prilikom je meni stigla neka čestitka na kojoj je bila fotografija moje sestre Sare. Mateja je bio oduševljen kako ona izgleda i rekao mi je da želi da ih ja upoznam. Ja sam mu tada rekao: "Ej, bre, to mi je sestra!" I on meni odgovara: "Pa, šta ako ti je sestra? Ja bih tebi dozvolio da budeš sa mojom sestrom." - ispričao nam je Filip i tako otkrio da bi imao Matejin blagoslov ako bi se on smuvao sa Mašom. Inače, da podsetimo, Filip je nedavno otkrio da će, kada Mašu nauči da tetovira, dozvoliti njoj da svoj prvi crtež uradi na njegovom telu.

– Kada Maša bude spremna i kada savlada znanje i tehniku, dozvoliću joj da na mom telu uradi svoju prvu tetovažu. Dogovorili smo se da ona svoje ime istetovira na mom telu - ispričao je nedavno Filip.

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.