BOSANAC JOJ UDARIO NA PORODICU, VIKI U SUZAMA IZLETELA IZ EMISIJE: Ovakav haos se ne pamti na snimanju!
Foto: Printscreen Youtube / Grand Magazin Tv Grand

Neprijatna scena

BOSANAC JOJ UDARIO NA PORODICU, VIKI U SUZAMA IZLETELA IZ EMISIJE: Ovakav haos se ne pamti na snimanju!

U studiju je nastao muk, a čak je i snimanje prekinuto jer se Viki rasplakala

Objavljeno:

Iako je Viki Miljković bila uz Dragana Stojkovića Bosanca tokom njegove samoizolacije, on joj izgleda baš i ne vraća na lep način.

Tokom jedne od rasprava, Bosanac je rekao Viki da kvari kandidate kojima je mentor, kao što je to učinila i sa svojim mužem Tašketom!

foto: printscreen

Kada je to izgovorio, kako piše "Star", u studiju je nastao muk, a čak je i snimanje prekinuto jer se Viki rasplakala!

- Viki, ti ne znaš da spremiš kandidata, a pokvarila si i Tašketa. Počela si da uništavaš odlične Grandove kandidate - izjavio je Bosanac i doveo Viki do suza.

foto: Printscreen Youtube / Grand Magazin Tv Grand

- Toliko je bilo napeto i neprijatno nakon te Bosančeve izjave da je Viki zamolila Sašu Popovića za pauzu, a zatim je otišla u šminkernicu i počela da plače. Tada joj je Snežana Đurišić prišla i pokušala da je uteši rekavši da se Bosanac šalio i da on to sigurno ne misli ozbiljno. Tek nakon pola sata Viki se malo pribrala, pa je otišla do kolege i rekla mu da nije u redu da tako s njom razgovara. Bosanac je video koliko ima sati, a i Sneža mu je rekla da je Viki plakala, pa joj se izvinio i rekao da će da vodi računa o tome kako joj se obraća ubuduće. Do kraja emisije skoro da nisu ni komunicirali međusobno, a kada su imali pauzu za ručak, Viki ga je sve vreme ignorisala, jako je naljutio njegov komentar. Bosanac je pitao Popovića da taj momenat izbaci u montaži, ali je Viki rekla da nema potrebe za tim, da treba da se emituje i da svi čuju njegovo izlaganje - priča izvor sa lica mesta i dodaje:

- Viki je sada malo emotivnija nego inače, jer svi znate da je izgubila majku i koliko god da ona izgleda jako, ipak je sve to boli i malo joj fali da se rasplače!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.