ROMANA PANIĆ JE VEĆ JEDNOM BILA UHAPŠENA! Napravila je veliki prekršaj!
Foto: Dragan Kadić

kriva

ROMANA PANIĆ JE VEĆ JEDNOM BILA UHAPŠENA! Napravila je veliki prekršaj!

Kada ju je zaustavila policijska patrola, Romana je bila sama u džipu, a posle alko-testa ustanovljeno je da ima 1,8 promila alkohola u krvi

Objavljeno:

Pevačica Romana Panić, uhapšena je u Australiji zajedno sa Filipom M. (40) zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora, prenose australijski mediji.

Ovo nije prvi put da je Romana kršila zakon.

foto: Printscreen

Još 2010. godine osvanula je vest da je Romana Panić uhapšena na Autokomandi. Kada ju je zaustavila policijska patrola, Romana je bila sama u džipu, a posle alko-testa ustanovljeno je da ima 1,8 promila alkohola u krvi. Ona je oko četiri sata ujutru privedena na treženjenje, a iz policijske stanice puštena je tog dana.

- Istina je to što se desilo. Veoma mi je žao što nisam poštovala propise, i ubuduće ću sigurno postupati po zakonu - pričala je tada Romana.

Ipak, čini se da je gnusno slagala tada s obzirom da je sada pevačica Romana Panić sumnjiči da je tokom marta i aprila zajedno sa Filipom postavila uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenosi autralijski portal southcoastregister.

foto: Printscreen

Oni su u Australiji boravili kao turisti gde su zapali u probleme sa novcem pre nego što su smislili plan kako da nabave novac, izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.