ĐOLE ĐOGANI SE OGLASIO ZA ESPRESO I OTKRIO SVOJU STRANU VELIKE AFERE! Luna i Anabela su sve izmislile?
Foto: Espreso.co.rs

iskren

ĐOLE ĐOGANI SE OGLASIO ZA ESPRESO I OTKRIO SVOJU STRANU VELIKE AFERE! Luna i Anabela su sve izmislile?

Ko li tu zaista govori istinu?

Objavljeno:

U jednom periodu u "Zadruzi", dok su se svađale sa Gagijem Đoganijem, Luna Đogani je prozvala zbog strica Đoleta Đoganija da je zbog njega ona gubila kosu.

– Jedina istina zbog koga sam dobila alopeciju je Đole Đogani, koji je sve vreme slao poruke, romane i pretio da će uništiti život moje mame - rekla je Luna jednom prilikom u "Zadruzi".

foto: Espreso.co.rs

Legendarnog densera smo sreli na snimanju emisije "Halo halo". To je bila idealna prilika da ga pitamo kako on komentariše Lunine optužbe da je on odgovoran zbog toga što je njoj otpadala kosa i kako gleda na tu aferu s obzirom na to da u "Zadruzi" sve češće gledamo kako Anabela često Lunu čupa za kosu, a pritom su majka i ćerka na njega svalile krivicu za ovaj Lunin zdravstveni problem.

– Znači, u suštini, ja ne bih puno da pričam o rijalitiju i o Anabeli i Luni. Izbegavam da pričam o tome. Ali, u svakom slučaju, žalim ih i mislim da su u jednoj situaciji koja nije baš zavidna. Ušle su unutra da zarade pare, a onda na svaki način se trude da upletu ljude koji nisu deo svega toga i posle će biti "Jao, izvini, nisam tako mislila, nego sam ja izmislila zbog toga i toga". Ne znam šta je to bio jednom slučaj, ja sam ih pitao šta su ono govorile. I one: "Ma mi smo tako izmislile da bi bilo zanimljivije..." I one tako izmišljaju priče da bi bile zanimljivije i da bi mogle da zarade pare. A kada izađu, pitaću ih o čemu se radi, jer nije baš sve tako kako se tamo predstavlja i šta one tamo pričaju. Nikada mi nismo imali takve probleme kako su one to predstavile - rekao je Đole za Espreso.co.rs.

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.