ŠOKIRANA MAJKA MALOLETNE PLESAČICE OPUTIŽILA KIJU! Kockareva je maltretirala statiste u spotu, pretila im tužbama!
Kristina Kija Kockar, Foto: printscreen

ozbiljno

ŠOKIRANA MAJKA MALOLETNE PLESAČICE OPUTIŽILA KIJU! Kockareva je maltretirala statiste u spotu, pretila im tužbama!

Kćerka jedne plesačice bila je izložena brojnim neprijatnostima od strane Kije Kockar

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar našla se na udaru jedne majke, čija se ćerka prijavila da statira u njenom novomspotu, a koja se zbog toga provela kao bos po trnju.

Prema tvrdnjama izvesne Ruške sa Instagrama, njena ćerka bila je izložena brojnim neprijatnostima nakon što se sama prijavila za učešće u snimanju.

Ona je navela da se Kija ogradila od troškova šminke, frizure i stajlinga, kao i da nije imala obzira za to što devojke svakodnevno prolaze po nekoliko kilometara kako bi prisustvovale probama.

foto: Printscreen Instagram

- E, sad jedno javno obraćanje povodom Kije Kockar i učestvovanja u njenom spotu. Žena od 30 godina je našla da preti devojkama od 20 godina i manje (polovina je maloletna) zbog toga što neće da glume budale za nju. Organizovala je kasting povodom spota u kom su joj bili potrebni statisti za džabe. Bez obezbeđene odeće i šminke - stoji u objavi na Instagramu, u kojoj je objasnila da je svađa između statista i Kije eskalirala, nakon čega je i samo snimanje otkazano.

- Naravno, devojke su u afektu razmišljale i da objave njenu pesmu. Čim je saznala za to, počela je da preti tužbama sa rečenicom da će tim tužbama dobiti para da plati pet spotova. Ne znam samo kako nije očekivala još veći gnev od devojaka koje su vežbale satima da bi spot na kraju bio otkazan - stoji u objavi.

foto: Printscreen Instagram

Kako dalje šokirana majka navodi, Kija je devojkama pretila podacima koje su ostavile prilikom prijave, a koje bi obelodanila. Pored toga, kako se navodi, Kockareva nije uzela u obzir činjenicu da je većina devojaka dolazila iz okolnih mesta i ceo dan predano radila na koreografiji da bi im još dodatno govorila da kome se ne sviđa, može da ide. - piše Republika.rs

Kija se nije oglašavala povodom sporne situacije.

Pobednica "Zadruge 1" pre mesec dana objavila je kasting za učešće u njenom novom spotu. Tada se prijavilo na stotine devojaka, čime se ona javno pohvalila, a samo nekolicinu je odabrala za učešće koje se, po svemu sudeći, neslavno završilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.