KRV NA SVE STRANE! JEZIVI DETALJI UDESA SLOBE RADANOVIĆA! Vozač povredio kuk, karlicu i dobio šest kopči na glavi!
Sloba imao sudar, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

krvavo

KRV NA SVE STRANE! JEZIVI DETALJI UDESA SLOBE RADANOVIĆA! Vozač povredio kuk, karlicu i dobio šest kopči na glavi!

Neću da tužim Slobu - kategoričan je povređeni vozač

Objavljeno:

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao pevač Sloba Radanović, Branko Andrić koji je bio u drugom automobilu prošao je sa povredama.

Osim što mu je povređen desni kuk i karlica, Andrić je zaradio i šest kopči na glavi, a uslikan je ispred jednog doma zdravlja na Dorćolu, gde je, u društvu svoje supruge Goce, išao na previjanje glave.

foto: Printscreen/Instagram

- Neću da tužim Slobu - bilo je sve što nam je poručio Branko, kog smo sreli po izlasku iz doma zdravlja. Andrić je pokušao da pobegne od nas, ne želeći da se fotografiše, a njegova supruga Goca pokušala je da ga opravda.

- Moj suprug je skroman i običan čovek, stidljiv je i ne voli ovu vrstu eksponiranja - rekla je ona i dodala da joj je sada najvažnije da on bude dobro i da sve što pre zaborave.

- Nećemo da idemo na sud sa Slobom jer su se oni dogovorili da to reše ovako, van suda i policije. Nagodiće se, razmenili su brojeve telefona i mislim da će sve biti kako treba - rekla je ona i objasnila zbog čega je supruga dovela u dom zdravlja.

foto: Damir Dervišagić

- Došli smo da Branku previju glavu jer je rana počela da krvari ispod zavoja, međutim, rekli su nam da to nije ništa strašno i da ponovo dođemo jer u izveštaju stoji da se rana previja svakog drugog dana. Nisu mu previli glavu, ali su mu dali vakcinu protiv tetanusa i naložili strogo mirovanje - rekla je za "Alo!" Brankova supruga Goca i dodala:

- Branko je sada bolje nego što je bio, ali ga karlica i kuk i dalje bole. Srećom, kuk nije polomljen, pa se nadamo da će izbeći operaciju. Oporavak će, ipak, biti dug - kaže Goca Andrić za "Alo!".

- U udesu je zadobio veliku posekotinu na glavi, a krv mu je išla na sve strane. Čim se udes desio, pozvao me je, a ja sam se pojavila za deset minuta. Onda su došla i dva vozila Hitne pomoći kojima su prevezeni moj suprug i Sloba - kaže ona i dodaje da su se Radanović i njegova verenica Jelena prema njima ponašali korektno.

- Bili su normalni, ljubazni. Nisu bili agresivni, ni bezobrazni. Moj muž je rekao da nije bitna materijalna šteta, već samo da svi budu dobro. Sloba se složio i dodao da je zdravlje najbitnije - rekla je Goca za "Alo!" i dodala da ništa ne zameraju pevaču, te da se takve stvari, nažalost, dešavaju svakoga dana.

Sloba Radanović i Branko Andrić sudarili su se pre dva dana u Zemunu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.