LISTA SVIH NAŠIH PEVAČICA KOJE SU SE OPROBALE KAO GLUMICE! Nju sigurno niste očekivali, a jedna je ubrzo poginula!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

da li ste znali?

LISTA SVIH NAŠIH PEVAČICA KOJE SU SE OPROBALE KAO GLUMICE! Nju sigurno niste očekivali, a jedna je ubrzo poginula!

Najpopularnija folk pevačica sedamdesetih godina, Silvana Armenulić, pojavila se u filmu "Lov na jelene" Fadila Hadžića, u ulozi pevačice Seke

Objavljeno:

Mnoge srpske pevačice oprobale su se i u glumi, a među njima je i folk diva Lepa Brena koja je u filmskim ostvarenjima igrala samu sebe, a društvo su joj pravili najbolji domaći glumci.

foto: printscreen

Pevačicini filmovi su i dan danas veoma gledani kako u Srbiji, tako i u regionu. Brenini najzapaženiji spotovi upravo iz tog perioda.

foto: Printscreen

Najpopularnija folk pevačica sedamdesetih godina, Silvana Armenulić, pojavila se u filmu "Lov na jelene" Fadila Hadžića, u ulozi pevačice Seke.

Ona je igrala i u serijama "Građani sela luga" i "Ljubav na seoski način", kao i u filmovima "Koncert za komšije" i "Milorade, kam bek".

foto: Printscreen

Kraljica narodne muzike ostvarila je zapaženu ulogu u filmu Jovana Živanovića "I Bog stvori kafansku pevačicu" 1972.

Lepa je ostvarila veoma uspelu epizodu - igrala je pevačicu i koleginicu glavne junakinje, koju je tumačila Vera Čukić, a osim sa njom, ostaće zapamćene Lepine scene sa Batom Živojinovićem, kome je dostojno parirala.

foto: pritnscreen

Seka Aleksić se 2006. godine, na vrhuncu svoje popularnosti, pojavila u filmu "Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac" u režiji Petra Pašića. Seka je imala značajnu rolu pored Žike Todorovića, Uroša Đurića i Nikole Pejakovića, ali su mišljenja o njenom glumačkom talentu bila podeljena.

Posle toga, imala je i epizodnu ulogu u seriji "Ljubav, navika, panika"

Ani Nikolić su mladalačku želju da se oproba kao glumica pre više od deset godina ispunili reditelj Milan Karadžić i glumac i producent Mima Karadžić, kada su joj dodelili ulogu Sanele u seriji "Pare ili život", piše Kurir.

foto: printscreen

Mada se pojavila samo u dve scene serije "Žene sa Dedinja", uloga Nataše Bekvalac sa crnom perikom bila je više nego zanimljiva.

Novosadska barbika pojavila se i u tinejdžerskoj seriji "Neki novi klinci" iz 2003, u kojoj je tumačila sebe samu.

foto: printscreen

Mlada zvezda Aleksandra Prijović se pojavila u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" u kojoj je tumačila lik pevačice Mile.

- Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji "Ubice mog oca". Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem - rekla je Aleksandra za "Blic".

foto: Printscreen

Veoma ozbiljan zadatak imala je Emina Jahović, koja je u više od 20 epizoda bila junakinja turske telenovele "Polje lala".

Mada joj je glumački debi doneo veliku popularnost u desetak zemalja, u kojima se prikazivala serija, ona nije izdržala do kraja zbog privatnih i poslovnih obaveza.

Emina je svojevremeno ispričala da su Turci negodovali što je upravo ona dobila glavnu ulogu u seriji, a ne neka tamošnja glumica.

- Mediji u Turskoj ne mogu da se pomire sa tim što imam glavnu žensku ulogu! Pitaju se kako je neka devojka iz Srbije mogla da dobije tu rolu, a ne neka turska glumica. Mislim da su prilično nesrećni zbog toga. Međutim, ja sam veliki profesionalac i stvarno ne dozvoljavam da me te priče pogađaju. Samo neka pričaju loše, to mi daje vetar u leđa da budem bolja - ispričala je ona za srpske medije jednom prilikom.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.