Ovo je najveći pakao za svakog glumca: Nikola Kojo zbog nemaštine... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

gluma je krvav posao!

Ovo je najveći pakao za svakog glumca: Nikola Kojo zbog nemaštine... (FOTO)

Proslavljeni glumac nedavno se sa suprugom Aleksandrom i njihove tri ćerke preselio u Sopot, gde su sa puno ljubavi stvorili svoju oazu
Objavljeno: 15:10h

Rad na filmu, "Stado" doneo je veliku radost Koji, što zapravo i jeste najbitnije.

- U poslednje vreme iz egzistencijalnih razloga pravio sam mnogo kompromisa, glumio sam u raznim sitkomima i drugim jeftinim formama, dok mi se sve to jednog dana nije smučilo, kada sam i doneo odluku da radim samo kvalitetne stvari, kao što je to nedavno bio mjuzikl "Spamalot", a sada film, "Stado". Ako po strani stavim decu i porodicu, oduvek me je najviše radovalo kada u poslu napravim nešto dobro.

Glumac je objasnio da je odmah shvatio kako se radi o kvalitetnom tekstu, po kojem može da se snimi film, na koji će biti ponosan.

Glumac se sa porodicom preselio u Sopot, jer im svima prija priroda. Veruje da je na selu mnogo lepše jer postoji mogućnost da sami proizvodite organsku hranu.

Glumac je svoj prvi film snimio sa dvanaest godina, a ni dan danas ga nije napustio entuzijazam. On je definitivno jedan od retkih koji svoje glumačke uspehe niže gotovo četiri decenije.

(Espreso.co.rs / Hello)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.