NJU JE MIRKO ŠIJAN VOLEO PRE SESTRE RODIĆ! Prava je bombetina, a njenoj lepoti niko ne bi odoleo! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

zgodna do bola

NJU JE MIRKO ŠIJAN VOLEO PRE SESTRE RODIĆ! Prava je bombetina, a njenoj lepoti niko ne bi odoleo! (FOTO)

Ona je na svom Instagramu objavljuje svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila

Objavljeno:

Sin pevačice Goce Božinovske trenutno uživa u ljubavi sa Bojanom Rodić, svastikom Veljka Ražnatovića. Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni, te svoju ljubav javno pokazuju putem video snimka i fotografijama, a Šijanova majka je oduševljena budućom snajkom, te je i istakla da bi bila presrećna ukoliko bi se uskoro venčali.

Međutim, pre Bojane, Mirko je bio u vezi sa Oljom Radoičić koja, kako mnogi kažu, ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.

@ninastanisavljevic ????

@ oljaradoicic је поделио/ла објаву дана

Olja na svom Instagramu objavljuje svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila.

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Radoičićkom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

Mirko i Bojana se ne razdavajaju, a na proslavi povodom rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Željka, njih dvoje su razmenjivali strasne poljupce i nežnosti pred svima. Mnogi komentarišu da su Šijan i Rodićeva sledeći i da je moguće da svoju ljubav uskoro krunišu brakom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.