BELI I ZDRAVI: Saznajte kako da vaši zubi uvek blistaju i o čemu morate voditi računa!
Foto: Promo

mali je i Lagan

BELI I ZDRAVI: Saznajte kako da vaši zubi uvek blistaju i o čemu morate voditi računa!

Ne možete da povredite zube, jer Sonic čistač ima tajmer koji vam signalizira kad je pravo vreme da prekinete sa čišćenjem

Objavljeno:

Sonic aparat je najbezbolniji način da vam zubi budu blistavo beli i čisti u svakom trenutku – šta je to? Pogledajte OVDE!

Iako je mali i lagan i možete ga nositi svuda sa sobom, on je izuzetno moćan jer pravi 3000 neverovatnih soničnih vibracija, koji savršeno očiste sve fleke na zubima, a vaš osmeh ostaje blistav. Ovaj mali aparat, čisti sve površine zuba, prednju, zadnju, kao i deo između zuba. Lako čisti i mesta gde obična četkica ne može da dopre, pa čak tamo gde ne dopire ni konac.

Gde to ima da se kupi? Možete da ga poručite online OVDE po ceni od 990 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

Sa Sonic aparatom ne morate da brinete da nešto imate na zubima, kao ni o lošem zadahu. On vam štedi popriličnu svotu novca koju biste dali na zubara i čišćenje zuba. Takođe je podjednako efikasan i na implantima, krunicama ili protezi.

Ne možete da povredite zube, jer Sonic čistač ima tajmer koji vam signalizira kad je pravo vreme da prekinete sa čišćenjem, a ima i LED svetlo kako bi dobro videli svaku fleku na zubima.

Zato izbegnite stalne odlaske kod zubara i sami održavajte čistoću svojih zuba uz pomoć Sonic čistača za zube koji garantuje blistav osmeh i zdrave zube.

Sada po neverovatno sniženoj ceni od 990 rsd možete detaljno čistitit zube kod kuće, a od toga vas deli samo jedna klik OVDE ili poziv na broj 011/6 888 999.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.