NA OVO SMO SVI ČEKALI! Sestra Mirka Šijana i ćerka Goce Božinovske javno iznela brutalno mišljenje o Bojani Rodić!
Foto: Dragana Udovičić

opa

NA OVO SMO SVI ČEKALI! Sestra Mirka Šijana i ćerka Goce Božinovske javno iznela brutalno mišljenje o Bojani Rodić!

Da je Šijan očaran Bojanom i da se ne razdvajaju sasvim je jasno, a sada je njegova rođena sestra Zorana Šijan na društvenoj mreži Instagaram napisala kakvo mišljenje ima o Rodićevoj

Objavljeno:

Mirko Šijan i Bojana Rodić uživaju u svojoj ljubavnoj romansi koja traje već nekoliko meseci, a kako izgleda, Šijanova porodica ima jasan stav o Mirkovoj lepšoj polovini.

Da je Šijan očaran Bojanom i da se ne razdvajaju sasvim je jasno, a sada je njegova rođena sestra Zorana Šijan na društvenoj mreži Instagaram napisala kakvo mišljenje ima o Rodićevoj.

Zoranu su pratioci pitali: "Kakva je snajka?", a ona je odgovorila: "Izuzetno dobra i normalna". Kako izgleda, pored Mirka, ona je osvojila simpatije i njegove sestre Zorane.

foto: Printscreeen

Takođe, Šijanova majka, pevačica Goca Božinovska podelila je utiske i mišljenje o novoj snajki koja je očarala njenog sina, a ništa drugačije mišljenje o novom zetu nije imala Bojanina majka, Danijela Rodić.

- Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno. Kakva i može da bude devojka kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka, dok ne postane zakonita žena - rekla je Goca tada.

- Zadovoljna sam, divan dečko. Najbitnije je da se oni slažu i da su oni jedno za drugo. Nama je super ovde (smeh) - rekla nam je Danijela nakon što je upoznala Mirka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.