ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ SE SKINULA GOLA! Evo šta o tome misle slavni roditelji!
Foto: Damir Dervišagić

šok

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ SE SKINULA GOLA! Evo šta o tome misle slavni roditelji!

Anđela, koja igra Cecu u petoj sezoni serije "Vojna akademija", objašnjava zbog čega ne bi odbila nijedan glumački izazov

Objavljeno: 13:55h

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić, Anđela (27), kaže da bi je roditelji podržali ako bi rešila da se obnaži zbog neke uloge. Mlada glumica priča kako sebi ne postavlja granice kada je posao u pitanju, kao i da joj ne bi teško palo da glumi u scenama seksa.

Anđela, koja igra Cecu u petoj sezoni serije "Vojna akademija", objašnjava zbog čega ne bi odbila nijedan glumački izazov.

- Nikada u poslu nisam postavljala granice, tako da bih uradila sve što jedna uloga od mene zahteva. Ne bih imala problem da se skinem gola, ako je to u opisu mog posla. Umetnost je sama po sebi posebna, pa je i golotinja sasvim prirodni deo nje. Na kraju krajeva, nema ničeg sramotnog u golom telu. Mojim roditeljima ne bi bilo neprijatno da se obnažim, jer su dugo u ovom poslu, pa znaju šta znači biti profesionalan. Imam sreću što moji roditelji to sve razumeju - kaže Anđela na početku razgovora i dodaje kako nije oduvek imala Gagijevu i Brankinu podršku:

- Ranije su me terali da se bavim muzikom. Kada su videli da sam odlučna u nameri da postanem glumica, odustali su i pustili me da sama izaberem.

Ayyayaya ? jambo ayyayai ?

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана

Zvezda "Vojne akademije", koja se ekipi serije pridružila u trećoj sezoni, ističe da joj je pored mišljenja roditelja veoma važno i šta narod kaže.

- U mom poslu je jako važna publika i njen sud. Nikada ne bih volela da me publika i gledaoci potcene - ispričala je Anđela, a zatim se prebacila na potpuno drugu temu - kako glumci danas zarađuju u Srbiji:

- Ne isplati se baš mnogo bavljenje glumom u Srbiji. Međutim, u poslednje vreme primećujem da je situacija malo bolja. Snima se dosta serija i filmova, pa glumci aktivno rade. Tako bi uvek trebalo da bude.

Nije ovo Holivud - Anđela je svesna da je na početku karijere i da sada mora da se dokaže na više polja.

- Nismo u Holivudu i ne očekujem da zarađujem milione, ali svako zaslužuje da ima pristojnu platu i da živi od svog rada. Čak i kada nema dosta posla, ja uvek nešto radim. Ako nisu u pitanju krupni projekti, igram u predstavama. Često sam u inostranstvu, pa kada mi treba novac, ne propuštam priliku tamo da zaradim - zaključuje sagovornica.

Saudade ??? ? @uchennafoxx

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана

Nikad nisam zadovoljna sobom

Anđela Jovanović kaže da je sama sebi najveći kritičar. - Nikada nisam potpuno zadovoljna, jer uvek postoji nešto što sam mogla bolje da uradim. Sebi često nalazim mane. Uvek se trudim da osvajam nove glumačke prostore, da idem korak dalje i da zaista razumem lik koji tumačim, a to nije lak posao - iskreno kaže glumica. - piše Informer.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.