POSLE VELJKOVE TUČE U TITELU! Anastasija se oglasila snimkom: Njena poruka je jasna kao dan! (VIDEO)
Anastasija Ražnatović, Foto: printscreen

oglasila se sestra

POSLE VELJKOVE TUČE U TITELU! Anastasija se oglasila snimkom: Njena poruka je jasna kao dan! (VIDEO)

Šta se desilo?!

Objavljeno: 23:50h

U medijima se večeras pojavila vest da je Veljko Ražnatović navodno priveden na saslušanje u policiju zbog incidenta u Titelu.

Kako navode mediji, danas je negde oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, posle kraće rasprave i svađe, navodno došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Kako se dalje tvrdi svađi, a potom i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Navodno, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, posle toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Iako se niko od Ražnatovića nije oglasio da potvrdi ili demantuje ovu vest, Veljkova sestra Anastasija je na svom Intagramu okačila stori kako uživau šetnji sa drugaricom u Novom Sadu, što ukazuje da ovog incidenta nije ni bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.