SEVERINA NEĆE DA KROČI U TU KUĆU! Kebin dom ostao prazan, ni sin ga ne obilazi!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

naselili ga podstanari

SEVERINA NEĆE DA KROČI U TU KUĆU! Kebin dom ostao prazan, ni sin ga ne obilazi!

U kući Dragana Kojića Kebe, koju je on sagradio u Loznici, danas žive podstanari, dok folk pevač retko dolazi u rodni grad

Objavljeno:

Njegova porodica još ređe boravi tamo, a stariji čovek iz ovog kraja po imenu Zoran ispričao je da Kebu nije video skoro, ali da o njemu ima lepo mišljenje.

- Ne znam ni da li on sada dolazi, mada sam čuo od jedne komšinice da je bio nedavno. Ja sam ga video prošle godine na leto. Tad mu je auto bio parkiran ovde ispred, a on je bio kod ulaznih vrata. Podigao je ruku i javio mi se. Uvek je on bio ljubazan, nije zaboravio svoj kraj i komšije. Što se toga tiče, ništa loše ne mogu da kažem. On je sa porodicom ovde živeo ranije, osamdesetih godina, mislim da mu je i ćerka Nataša rođena ovde. Kasnije su se preselili u Beograd, ali su u početku češće dolazili. Sad valjda imaju i više obaveza, pa ne mogu da dođu, a i u kući više ne živi Kebina majka, već su tu samo podstanari, ljudi koji održavaju kuću. Barem je malo sređenije, doskoro je sve bilo zapušteno, trava velika da nije moglo da se priđe - kaže sagovornik.

foto: FOTO: Kurir

- Ima nekoliko godina kako je Dragan odveo majku, kažu da je u Beogradu kod njega. Nisam ga nikada pitao za to. Izdate su samo dve ili tri prostorije, dok ostatak zvrji prazan. I Keba dolazi samo da obiđe kuću, kratko se zadrži - priča Zoran, dok su drugi meštani izneli još detalja.

- Dolazi on ponekad, viđali smo ga, ali nije to kao pre. Dok mu je majka živela u toj kući, češće je dolazio. Vidite da kuća propada, ništa se ne ulaže godinama. Otkako je sagrađena, tako sve stoji, ni ograde nikad nije bilo. A Severinu mi nikad ovde nismo videli, ni Igora nismo videli godinama, a dolazio je ranije sa Kebom kad je bio dete - kazali su.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.