Ljubavni trougao Jovane Joksimović! Pre Jokse bila s ocem deteta naše čuvene pevačice!
Foto: Printskrin: Instagram/jovanamac

bila je nestašna

Ljubavni trougao Jovane Joksimović! Pre Jokse bila s ocem deteta naše čuvene pevačice!

Voditeljsku karijeru je počela na BK televiziji 2001. godine gde je vodila "Trejler" i "Blokbaster", autorske emisije posvećene filmu
Objavljeno:

Na RTS je prešla 2005. godine počevši da vodi jutarnji program. U martu 2010. godine je zajedno sa kolegom Srđanom Predojevićem napustila RTS i prešla na RTV Pink kao voditeljka jutarnjeg programa "Dobro jutro: Jovana i Srđan".

Dobro jutro

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

Zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila je pedeset i treću Pesmu Evrovizije koja se 2008. godine održala u Beogradu. Posle Evrovizije, njih dvoje su otpočeli vezu. da bi 2011. godine na kratko raskinulisu na kratko raskinuli.

Šuškalo se da je krivac toga bila Jovana koja se vratila svom bivšem partneru, Aleksandru Zeremskom s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Zeremski je inače bio nekadašnji direktor BK Televizije za koju je voditeljka radila. Međutim, ona je sve to demantovala. Ali, tu nije kraj. Nakon toga se govorilo da je sa Joksimovićem raskinula zbog našeg proslavljenog košarkaša Saše Đorđevića.

foto: Dado Đilas

On je tada bio u braku, a i sada je, sa svojom suprugom Sekom sa kojom ima dve ćerke. I Saša i Jovana su te navode u novinama oštro demantovali i govorili da su to čiste laži. Jovana je bila toliko revoltirana da je pretila tužbom svakom ko bude objavio još neku laž o njenoj navodnoj vezi sa Sašom Đorđevićem. Nakon cele te sapunice, Jovana i Željko su se pomirili i tajno venčali na Sejšelima 2012. godine. Dve godine nakon toga, dobili su svoj eprvo dete, sina Kostu.

#closer #eminajahovic

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.