SVI DETALJI PREBIJANJA SANDRE OBRADOVIĆ! Otac njenog deteta je tukao u 4.mesecu trudnoće po stomaku!
Foto: Facebook

TRAGEDIJA

SVI DETALJI PREBIJANJA SANDRE OBRADOVIĆ! Otac njenog deteta je tukao u 4.mesecu trudnoće po stomaku!

Manekenka i bivša učesnica "Farme" Sandra Obradović poslednjih dana proživljava pravi pakao, pošto je otkrila da ju je nevenčani suprug V. B. više puta tukao, a nedavno joj je i, navodi se, oduzeo njihovog sedmomesečnog sina Andreja.

Objavljeno:

Ona je istakla da je zlostavljanje počelo dok je još bila u četvrtom mesecu trudnoće i tvrdi da je zbog batina mogla da izgubi bebu.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim - počela je Sandra za dnevni list Informer.

Kada si prvi put dobila batine?

- U četvrtom mesecu trudnoće! Udarao me je svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici Narodni front. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila.

Zašto si ćutala do sada?

- Bila sam pod velikim stresom, jer mi je jedini prioritet bio da rodim živu i zdravu bebu. On je radio sve da me distancira od celog sveta. Čak mi je slomio telefon i laptop, pokušavajući da me odvoji od svake osobe koja je mogla da mi pomogne. Zabranio je da mi dolaze drugarice, kojima sam ispričala šta mi se dešava.

foto: Facebook

Šta su te one savetovale kada su saznale da te partner tuče?

- Da ga odmah prijavim, ali sam se plašila. Pretio mi je da će me ubiti, uzeti mi dete, da će me svima predstaviti kao najgoru osobu. Tvrdio je da je moćan i da to može da uradi.

Zbog čega te je najčešće tukao?

- Smetalo mu je sve što radim. Od toga kako sam ostavila šoljicu kafe, zašto sam upalila mašinu za veš, što spremam hranu u stanu, do toga što kupujem krevetac i opremam sobu za bebu pre porođaja... Nije mu bio potreban razlog za iživljavanje. Ali ono što je bilo gore od fizičkog jeste psihičko nasilje. Tokom trudnoće, a i kasnije, konstantno me je vređao, ponižavao, omalovažavao i izgovarao gnusne stvari.

Plašiš li se za svoj život sada kada si sve iznela u javnost?

- Samo se plašim za život svoje bebe, koja nije pored mene. Andrejev život pored oca je veoma rizičan. Verujem u našu državu i verujem da će mene i bebu zaštititi na pravi način, kako i nalaže naš zakon o porodici. Ovim putem želim da se obratim svim žrtvama nasilja da moju situaciju dožive kao alarmantnu, da uče iz mojih grešaka, da imaju hrabrosti da reaguju istog trenutka i prijave nasilje bez straha.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.