DRAMA I DALJE TRAJE! Pretučena Sandra Obradović strahuje za život sina, našla samo njegovu cuclu
Foto: printscreen

nasilje u porodici

DRAMA I DALJE TRAJE! Pretučena Sandra Obradović strahuje za život sina, našla samo njegovu cuclu

- Sad je kod mene samo cucla - priča preplašena manekenka

Objavljeno:

Sandra Obradović i osam dana nakon porodične drame ne prestaje da se bori na sve načine kako bi povratila naslednika.

Pre dva dana otišla je u policijsku stanicu i prijavila bivšeg partnera za otmicu, a onda je zajedno s njima otišla na njegova vrata po sina. Kako se dalje navodi dete, pak, nije uzela, a nije joj bilo ni dozvoljeno ni da ga vidi.

Plač koji je dolazio iz stana razarao joj je dušu.

"Moja beba je plakala neprestano. Fali mu majka, kao što i meni fali on. Mi smo jedna duša, a dva tela. Nismo se razdvojili od kada se rodio, a sada mi je od njega ostala samo cucla koju nosim sa sobom neprestano", počela je Sandra svoju ispovest kroz suze.

Kako kaže, osim bola i patnje što nije sa sinom, ona ima još jedan, veći problem - strah za život njenog sina Andreja.

"V. je kriminalac koji nosi pancir, vozi blindiran automobil i ima privatno obezbeđenje. Čeka ga pet i po godina robije zbog kriminalnih radnji", tvrdi Obradovićeva i dodaje: "Strahujem za sinovljev život. Bojim se! Moj sin se od rođenja nije odvojio od mene, a sada je bez majke i majčine zaštite već osam dana."

Kako dalje kaže, ona sumnja da joj je bivši partner smestio čitavu aferu kako bi dobio starateljstvo nad njihovim zajedničkim detetom, ali da motiv nije dete, već izbegavanje zatvorske kazne.

"Njega čeka robija. Možda misli da će, ako mene u javnosti predstavi nemoralnom i nepodobnom i sud mu dodeli starateljstvo nad sinom, izbeći zatvorsku kaznu i završiti eventualno s nanogicom", kaže Sandra.

Suđenja se ne plaši i kaže da jedva čeka da iznese svoje dokaze.

"Da sam žrtva psihičkog i fizičkog nasilja već dve godine, dokazaću lako. Prvo imam svedoke pred kojima me je tukao, drugo imam medicinsku dokumentaciju, a posedujem i poruke koje je moj bivši slao svojim prijateljima, a u kojima im se hvalio kako me je pretukao. Sad čekam trenutak kada ću sve pokazati. Na sudu, razume se", zaključila je Obradović.

Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu price... moje ime je Sandra Obradovic, i u prvi plan bih istakla da je za mene u zivotu najbitnija uloga to sto sam majka jednog predivnog andjela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pisem... Osim sto sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam zrtva psihickog i fizickog nasilja vec dve godine od strane oca svog deteta.Nasilje nadamnom pocelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam vise puta zavrsavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoca bila je rizicna zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada cutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete zivo i zdravo.Mozda ce neko reci da sam naivna, ali sam tada verovala da ce se nakon porodjaja neke stvari smiriti i promeniti, ali je postalo cak i gore, do granice nepodnosljivog.... Desavalo se da me udara i dok dete drzim u narucju.Otac mog deteta je nazalost vrlo mocan u ovom gradu, pa reci i pretnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulivale su mi ozbiljan strah. Osim sto me je vredjao, ponizavao, omalovazavao, govorio je da ce mi oduzeti dete, da ce me ubiti, da ce potplatiti ceo grad i da ima veze i poznanstva u svim drzavnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moc da me predstavi najgorom osobom, majkom i da ce me smestiti u ludnicu.I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlucila sam se da verujem u pravni sistem nase drzave, pa sam preduzela sledece korake i pokusala da pronadjem pravdu na tom putu...

Објава коју дели Sandra Obradovic (@missobradovic) дана

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.