BALAŠEVIĆEVA ŽENA UHVAĆENA U KRATKOJ SUKNJI NA MERDEVINAMA NASRED ULICE: Crta mural na kući, prolaznici ne veruju!
Foto: Printscreen

IZNENAĐENJE

BALAŠEVIĆEVA ŽENA UHVAĆENA U KRATKOJ SUKNJI NA MERDEVINAMA NASRED ULICE: Crta mural na kući, prolaznici ne veruju!

Supruga poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera nedavno je napunila 61 godinu, te je novom fotografijom oduševila mnoge i pokazala da izgleda nikad bolje.

Objavljeno:

Olivera je, naime, objavila fotografiju na svom Instagramu dok je na merdervina u lepršavoj cvetnoj suknji slikala na zidu.

- Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… - pisalo je u opisu fotografije.

Supruga kantautora je nedavno napunila 61. godinu, a njen izgled je mnoge sada ostavio bez dah, te su joj u komentarima govorili koliko lepo izgleda: "Predivno", "genijalno , čarobno , tako poletno", "Olja devojčice"...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.