BRENIN SIN I CECINA ĆERKA NAPRAVILI LOM ZA VIKEND U NOVOM SADU: Popili 28 flaša vina!
Foto: Printscreen Instagram

LUDILO

BRENIN SIN I CECINA ĆERKA NAPRAVILI LOM ZA VIKEND U NOVOM SADU: Popili 28 flaša vina!

Viktor Živojinović i Anastasija Ražnatović proveli su vikend u Novom Sadu!

Objavljeno:

Brenin sin i Cecina ćerka napravili su žurku u kući Anastasijinog dečka Đorđa Kuljića.

Viktor se na društvenim mrežama pohvalio da su od petka posle podne do ponedeljka ujutru popili 28 flaša vina iz vinarije njegovog oca Bobe Živojinovića.

- Anastasija i Viktor se druže godinama. Pored toga što imaju dosta zajedničkih prijatelja, Viktor poznaje Tasinog dečka Đorđa još od detinjstva. Od početka epidemije korone nisu se viđali, pa su jedva dočekali da provedu vikend u Novom Sadu. Pozvali su još nekoliko prijatelja i klavijaturistu i napravili žurku - kaže izvor za Informer i dodaje:

Blessed ????

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

- Dane su provodili na bazenu uz roštilj, a uveče su pili vino koje je Viktor poneo iz vinarije svog oca Bobe. Viktor nije odoleo da se na Instagramu ne pohvali da su za vikend iskapili 28 flaša! Juče ujutru svi su otišli svojim kućama osim Anastasije, koja je ostala kod dečka i pomogla mu da se sve pospremi, piše dnevni list Informer.

Viktor poveo i devojku

Viktor je poveo na žurku i devojku Sandru Miljaković. Iako je još od prošle godine u vezi sa studentkinjom srpskog jezika i književnosti, tek proteklog vikenda ju je upoznao sa Anastasijom Ražnatović. Njih dve su uglavnom pričale o modi i šminki, budući da je Sandra i šminkerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.