POSLE 2 MESECA U IZOLACIJI ANASTASIJA REŠILA DA URADI PROMENU NA SVOM LICU: Sa ovim izgleda totalno drugačije!
Foto: printscreen

sada

POSLE 2 MESECA U IZOLACIJI ANASTASIJA REŠILA DA URADI PROMENU NA SVOM LICU: Sa ovim izgleda totalno drugačije!

Anastasija Ražnatović je i te kako aktivna na društvenim mrežama, te na taj način prekraćuje vreme blizu milion pratilaca koliko ih ima na Instagramu

Objavljeno:

Podsetimo, Anastasija je imala u planu da izbaci album prvenac, ali ju je vanredno stanje ustanovljeno zbog pandemije koronavirusa omelo u tome.

Pevačica je publicii predstavila svega dve nove pesme koje su, kao što se i očekivalo od nje, veoma brzo našle put do srca slušalaca.

foto: printscreen

Tokom protekla dva meseca Anastasija uglavnom postavlja fotografije i snimke na kojima dokumentuje svoj život na relaciji Beograd-Novi Sad, odnosno između doma svoje majke folk dive Svetlane Cece Ražnatović i stana njenog dečka Đorđa Kuljića.

Ono što su mnogi primetili je to da Ražnatovićeva uopšte ne nosi šminku, odnosno da odmara lice, što i ne čudi kada se uzme u obzir da je zbog brojnih snimanja morala da nosi tešku scensku šminku.

foto: printscreen

Ipak, ona je odlučila da se danas, nakon dva meseca, našminka, te je to podelila sa pratiocima, a u komentarima se moglo pročitati da je "prelepa i bez šminke, ali da u ovom izdanju svakako izgleda neverovatno".

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.