Fatalnih 9: Ovo su svi muškarci Cece Ražnatović! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

a najnoviji na listi je...

Fatalnih 9: Ovo su svi muškarci Cece Ražnatović! (FOTO)

Slamala je muška srca, a vala i neki od njih su slomili njeno srce...
Objavljeno:

7. Vladimir Cvetković Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

foto: Dragana Udovučić

8. Željko Joksimović Neko vreme se govorkalo da je ovakj pevač mnogo zaljubljen u Cecu, i sve to nakon objavljivanja njegove dve poznate pesme. Prvo je nastala pesma ‚‚Crnokosa" koja je navodno bila posvećena Ceci, nakon čega se ona odmah ofarbala u plavo. Željko joj je na to uzvratio pesmom ‚‚Drska ženo plava" . Ostaje misterija da li je nekada bilo nečega među njima.

foto: Damir Dervišagić

9. Aleksandar Jovović Cece je nedavno svojoj listi bivših ljubai dodala i ovog manekena. On je nedavno uklonio sve zajedničke fotke koje je imao sa Cecom. Čak je skoro i prestao da koristi ovu društenu mrežu - poslednja fotka koju je postavio bila je pre 58 nedelja. Za početak njih dvoje nisu ni hteli da se za njihovu vezu sazna - u javnost je ta informacija procurela tek nakon par meseci njihovog zabavljanja, a par meseci nakon toga, Aleksandar je uklonio sve njihove fotke. Možda nisu mogli da izdrže pritisak javnosti, te je zbog toga njihova veza pukla, mada moguće je da su i neke druge stvari bile po sredi - razlika u godinama ili pak neka svađa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.