JA SAM STVARNO ŽELELA DA BUDEM GLUMICA, ISPOVEST ANE NIKOLIĆ SA TUGOM U GLASU: Karijeru joj zapečatila TRAGEDIJA!
Foto: printscreen

gledaoci ganuti

JA SAM STVARNO ŽELELA DA BUDEM GLUMICA, ISPOVEST ANE NIKOLIĆ SA TUGOM U GLASU: Karijeru joj zapečatila TRAGEDIJA!

Pevačica Ana Nikolić se tokom svog gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal" prisetila se teških trenutaka iz svog života, koji su je naterali da očvrsne

Objavljeno:

- Ja sam tri godine pre nego što sam počela da se javno bavim poslom pevala, nastupala. Sećam se i dva Vaskrsa, 1998. tada mi je tata bio u komi i umro, a sledeće godine je bilo bombardovanje. Ja sam tada otišla u Grčku i tamo pevala na grčkom - ispričala je pevačica na Vaskrs, sa tugom u glasu.

Iako se oprobala kao glumica tokom svoje karijere, priznala je da njen pokojni otac bio taj koji ju je odgovorio od toga da studira ovu umetnost.

- Ja sam stvarno želela da budem glumica, ali moj pokojni tata... Nije on bio strog i nije kao da je hteo nešto da mi zabrani, ali meni je bilo dovoljno kad me pogleda, spomenem mu glumu, a on kaže "Ma, kakva gluma, vukovac si, studiraj nešto pametno". Ja sam htela da polažem prijemni posle treće godine gimnazije, ali me eto tata odgovorio. Ali ja sam uvek govorila da zanimanje pronađe tebe, a školovala sam se za nešto drugo - ispričala je Ana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.