ANA NIKOLIĆ PO PRVI PUT ISPRIČALA SVE O RASTI I NJIHOVOM BRAKU: Žao mi je što nismo ostali zajedno!
Foto: Printscreen

ISKRENO

ANA NIKOLIĆ PO PRVI PUT ISPRIČALA SVE O RASTI I NJIHOVOM BRAKU: Žao mi je što nismo ostali zajedno!

Ništa nije skrivala.

Objavljeno:

U uskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća voditelja Ognjena Nestorovića bila je pevačica Ana Nikolić. U ovoj emisiji oni su rekapitulirali 17 godina njene karijere.

Anin pretposlednji album radio je njen bivši suprug Rasta, o kom je pevačica pričala u emisiji.

Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula "Rista". Otišla sam u studio, stavila naočare, bila u šoku kad sam stigla u studio na Vračaru, a onda smo sišli dole i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i "Labilna". To je prvi put u životu da sam čula kompletne pesme, sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Ja sam morala da otpevam pesmu, da je kao umetnik osetim, a ovo je bilo prvi put ovako. Drhtali su od mene oni, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju, sva bila "Ovo mi je vrh". I odemo mi iz studija, kažem Marku: "Ovo što smo uradili u kantu, sa ovim ćemo da radimo". "Labilna" je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam odreagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: "Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo poklanjam ti" i poklonio mi je - rekla je Ana i dodala:

foto: Printscreen

Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku bili družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala a da to nije Marina, posle smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to sa osobom sa kojom si pre svega prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.