MILICI PAVLOVIĆ SE SLOŠILO U RESTORANU! Prijatelj kopao po torbi da nađe neke LEKOVE? O čemu se radi?
Foto: Damir Dervišagić

NIJE BILO PRIJATNO VIDETI

MILICI PAVLOVIĆ SE SLOŠILO U RESTORANU! Prijatelj kopao po torbi da nađe neke LEKOVE? O čemu se radi?

Milica Pavlović otišla je na popodnevni ručak sa prijateljem, a iako je u početku uživala u suncu i kafi, u jednom trenutku joj se toliko slošilo da je morala da popije lek kako se ne bi onesvestila u kafiću.

Objavljeno:

"U jednom trenutku primetili smo da je prijatelj sa kojim je sedela Milica naglo počeo da pretura po stvarima i da tražio nešto, kao i da Milica ne izgleda dobro. Milica je tražila hitno čašu vode od momka koji je služio, ali pošto je u prvi mah nije čuo ona je ustala i krenula do njega. Ipak izgleda da joj je zbog naglog ustajanja bilo još gore pošto je jedva stajala na nogama", navodi izvor koji je sedeo za stolom do pevačice i dodaje:

foto: Printscreen

"Konobar je ubrzo Milici dao času vode, a ona je popila neki lek i nastavila da se hladi. Izgledala je baš iscrpljeno u trenutku, a prijatelj ju je terao da popije neki voćni napitak kako bi dobila snage. Nakon toga smo načuli kako pričaju da je jako umorna i da joj se slošilo jer slabo spava."

Tragom ovih informacija javio se njen prijatelj koji je otkrio zašto joj se slošilo.

foto: Printscreen

"Ispričala mi je za tu situaciju u restoranu, jeste joj bilo loše zato što je već danima preumorna. Bukvalno nije sastavila normalan san tri dana jer je non-stop zauzeta oko posla", zabrinuto prepričava njen prijatelj i dodaje:

"U međuvremenu je nastupala i putovala za Leskovac kod njenih, pa je maltene spojila tri dana da nije spavala i to se naravno odrazilo na njeno zdravlje."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.