SEVERINA OTIMA PESME ANI NIKOLIĆ I ANASTASIJI: Ucenjuje autore, postavlja ULTIMATUME
Foto: Printscreen

SKANDAL

SEVERINA OTIMA PESME ANI NIKOLIĆ I ANASTASIJI: Ucenjuje autore, postavlja ULTIMATUME

Severina Kojić otima pesme Ani Nikolić i Anastasiji Ražnatović!

Objavljeno:

Pevačica je zabranila Darku Dimitrovu i sinu Marine Tucaković Milanu Raduloviću Laći da pišu pesme drugim pevačima i zahtevala da se fokusiraju samo na njen album.

- Severini su se mnogo svidele Anastasijine pesme "Rane" i "Heroina", kao i novi album Ane Nikolić, koji su napisali Darko i Laća. Odmah ih je kontaktirala i rekla im da želi takve pesme samo za sebe. Od njih je bukvalno tražila da joj sačuvaju pesme koje su već napisali za Anastasiju i Anu, kao i da odbiju sve ostale pevače kako bi se fokusirali samo na nju! Momci su bili u šoku, jer niko do sada nije imao takve zahteve - kaže anonimni izvor za Informer.

foto: printscreen

Hrvatska pop zvezda je čak spremna da proda stan u Splitu kako bi platila hitove.

- Severina im je rekla da će prodati stan koji ima u Splitu kako bi finansirala novi album. Reč je o dupleksu na samoj obali mora. Video sam poruku koju je poslala Darku i Laći: "Hoću samo za mene da radite! Spremna sam da platim koliko god je potrebno!" - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da joj ništa nisu odgovorili:

foto: Tamara Trajković

- Njih dvojica hoće da rade sa kim oni žele, a ne samo sa jednom osobom! Ne žele da ih Seve ucenjuje na taj način.

Kada je videla da je Laća i Darko ignorišu, ubedila je supruga Igora Kojića da ih on pozove i ubedi ih da sarađuju samo sa njom.

- Igor ih je zamolio da se krajem marta sastanu u Skoplju i da o svemu lepo popričaju. Na to su pristali, ali neće da zbog nje prekinu saradnju sa celom estradom. Pogotovu ne žele da odustanu od Anastasije i Ane, na koje je Seve očigledno najviše ljubomorna, a upravo njih dve donose Darku i Laći najbolju zaradu! - zaključuje izvor za Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.