VELIKA ISPOVEST VESNE DEDIĆ, NAPUSTILA TELEVIZIJU POSLE 30 GODINA: Želi da niko ne vidi da joj je teško!
Foto: Printscreen

nema nazad

VELIKA ISPOVEST VESNE DEDIĆ, NAPUSTILA TELEVIZIJU POSLE 30 GODINA: Želi da niko ne vidi da joj je teško!

Voditeljka Vesna Dedić izazvala je buru u javnosti kada je saopštila da će nakon 30 godina napustiti RTS.

Objavljeno:

Voditeljka je u iskrenoj ispovesti izjavila kako joj ponude stižu sa svih strana, ali da još uvek nije odlučila na koju će televiziju preći.

- Svih ovih godina imam ponude raznih medijskih kuća, a tako je i sada. Solidan sam novinar, pa mi nije problem ni gde ću, ni šta ću raditi. Čak i ako budem radila direktna uključenja sa pijace za Jutarnji program, ja ću to učiniti tako da gledaoci vole moje izveštaje. Snimljene emisije će se do sredine aprila emotiovati na RTS-u, a onda ću, u skladu sa otkaznim rokom, negde preneti radnu knjižicu. Možda se do kraja aprila i bezglavo zaljubim u nekoga ko će me odvesti na kraj sveta, negde gde ću samo pisati knjige, praviti paste i neću gledati na sat kao sve zaposlene žene - rekla je Dedićeva u intervju za "Hello".

foto: printscreen

Kako prizanje kada posednji put bude došla da iznese svoje lične stvari iz Takosvske 10, pokušaće da niko ne primeti da joj je teško.

- Želim da pokupim stvari i da kroz vrata Takovske 10 izađem tako da niko ne vidi koliko mi je teško - zaključila je voditeljka.

U međuvremenu se oglasila i Olivera Kovačević koja je istakla da joj je žao što nisu uspeli Vesnu da zadrže na RTS-u.

- Uvek mi je žao kada ljudi odlaze iz naše kuće. Vesna je već nekoliko meseci bila nezadovoljna tretmanom svoje emisije na našem programu. Meni je žao što nisam mogla da učinim više, ali joj želim mnogo uspeha u njenoj karijeri - rekla je Kovačevićeva za "Story".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.