ŽELELA DA VODI BEOVIZIJU, ALI JE OSTALA IZA SCENE JER JE RTS NIJE POZVAO: Blamiranje! Kija Kockar isprozivana!
Foto: printscreen

etiketirali je kao suvišnu

ŽELELA DA VODI BEOVIZIJU, ALI JE OSTALA IZA SCENE JER JE RTS NIJE POZVAO: Blamiranje! Kija Kockar isprozivana!

- Ona je došla na poziv grupe Hurricane. RTS je kuća svih nas u Srbiji i ovde svi mogu da dođu kada se protokol ispoštuje. Mi ne biramo ko će sa kim doći, ne bismo pustili ljude koji su na poternici, nego bismo ih prijavili policiji, ali ovo je kuća svih nas - rekla je Olivera Kovačević, iako mnogi misle da to nije opravdanje.

Objavljeno:

U bekstejdžu RTS- a se pojavila i pevačica i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar, što je privuklo veliku pažnju svih.

Prva je to primetila urednica i voditeljka ovog kanala, a Olivera Kovačević je to opravdala rečima da je došla na poziv grupe Hurricane.

Ipak, Kijin potez se mnogima nije svideo, pa su usledile prozivke na račun bivše stjuardese, a najopširniji sa opisom, i u isto vreme najbrutalniji na društvenim mrežama bio je Dejan Stanković Kralj, bivši voditelj emisije "Luda kuća, i nekadašnji učesnik "Farme"

- Šta se desilo sa propalim političkim projektom zvanim Kija? Što se nije takmicila na Beoviziji ili da je bar vodila ili eventualno bila u stručnom ziriju? Kija vidiš šta se dešava kad se nedovoljno probijaš, umesto na sceni Beovizije moralala si da sediš u bekstejdžu i to sa pobednicama (kakva slučajnost)... Devojko, nastavi da se probijač i da zadovoljavač svačije ukuse i prećićeš iz bek stejdza ponovo na scenu.... A do tada zasuci rukave i prioni na posao, ne daj svoju pobednicku titulu drugima!

Izgleda da su prisustvo Kije Kockar mnogi doživeli kao suvišno, i da nije poželjna baš svuda, što je sada njena nova etiketa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.