HRVATI PLJUJU PO HURRICANE! Pominju i se*s SKANDAL jedne od NJIH! Plastificirane SPONZORUŠE, ljubitelji TRANDŽI...
Foto: Printscreen Instagram

LAŽI

HRVATI PLJUJU PO HURRICANE! Pominju i se*s SKANDAL jedne od NJIH! Plastificirane SPONZORUŠE, ljubitelji TRANDŽI...

Ipak, komšije iz Hrvatske imali su negativne komentare na naše predstavnice

Objavljeno:

Na sinoćnoj Beoviziji pobedu su nadmoćno odnele članice ženskog benda Hurricane. Njihova pesma ''Hasta la vista'' dobila je najviše glasova i samim time dobila priliku da Srbiju predstavi na ovogodišnjem Eurosongu u Roterdamu. Ipak, komšije iz Hrvatske imali su negativne komentare na naše predstavnice.

foto: Printscreen

Oni tvrde da je glavni je vokal Sanja Vučić koja je Srbiju već predstavljala na Eurosongu 2016. godine s bendom ZAA. Njen otac takođe je pevač, a ona je svoju karijeru započela u etno i jazz bendovima.

Oni tvrde da se uoči njenog prvog nastupa na Eurosongu pisalo o navodnom seks-skandalu s britanskim predstavnikom Joeom Woolfordom kojeg je navodno pokušala osvojiti. Cela priča došla je i do britanskog The Suna koji je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu. Iako je Joe uspio odoleti njenim čarima, ona ga je nastavila progoniti. Daily Star sve je nazvao ''eurovizijskim seks-skandalom'', a pisalo se da su i organizatori bili šokirani njenim ponašanjem. – Sanja je sve vreme napadala Joea. Opsednuta je njime – tvrdio je jedan izvor, a prenosti Večernji.hr.

foto: Printscreen

Druge dve devojke nisu izazvale toliko medijske pažnje. Ivana Nikolić poznata je u svetu modernog plesa i muzike. Prvi put se na sceni pojavila u beogradskoj areni s jugoslavenskim zvezdama ’90-ih. Sarađivala je s Jala Bratom na pesmi ''Mlada i luda''. I Ksenija Knežević takođe dolazi iz muzičke porodice.

Njen otac je popularni crnogorski muzičar, Knez. Kao mlada učestvovala je na raznim dečijim festivalima, a iza nje je i nastup na Beoviziji na kojoj se prvi put predstavila kao srednjoškolka s pesmom Magija. Pre Hurricanea nastupala je s grupom Sevdah Baby.

Ispod teksta na stranici Index.hr, mogli su se naći razni komentari, od kojih je samo nekoliko u našu korist. Naime, susedi nisu baš srećni našim izborom, ali sudeći po njihovim komentarima ispod članka, pre deluje kao da su ljubomorni.

- "Da li i prde falš kao što pevaju?", "Ni muzike, ni nastupa ni glasa, ali imaju stasa! Jesu li se sponzoruše plastificirale? Trajaće do prve vrućine, garant!", "Ljubitelji trandži definitivno dolaze na svoje", ali i "Srpske cure su po izgledu prva liga, ali tekst pesme me podseća na mladu devojku posle Drugog svetskog rata koja je pevala - 'imam jedan plan ne znam kome da je dam'".

U moru negativnih komentara bilo je i onih koji su "branili" naš izbor:

"Dajte, nemojmo biti ljubomorni", "Imate 12 poena od Hrvatske" kao i "Bravo komšije".

Pojedini su podsetili da "kada vidimo ko nastupa za nas, ne bi trebalo da se smejemo Srbima".

Hrvatsku će ove godine na Pesmi Evrovizije predstavljati Damir Kedžo s pesmom "Divlji vjetre".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.